Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

KAMARIER/E

Daily Bar

Kërkon të punësojë

Kriteret

Paga e kenaqshme + sigurime

Detyrat dhe Pagesa

Paga e kenaqeshme + sigurimet

Kontakte

Pallati me Shigjeta
Tiranë

Botuar më 11/10/2019

)