Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

AGJENT SHITJESH NJOFTIME PUNE NGA KOMPANIA FANER Kërkon të punësojë

Paga: paga mbi 100.000 leke |

Ne terren per rrethet. Te kete eksperience pune dhe patente te klasit B dhe C (Klasi...

Botuar më 23/09/2021
paga mbi 100.000 leke

SALLATIERE Njoftime pune Njoftime pune! RISTORANTE GUSTO DI 'JON

Paga: e kenaqshme |

Kushte shume te mira pune, Adresa: Rr. "Donoka Kastrioti".

Botuar më 25/09/2021
e kenaqshme

KAMARIER/E RESTORANTI Njoftime pune MAYESTIC HOTEL NE DURRES I CILI VJEN ME RISI NE TREGUT TE PUNES!! Kërkon të punësojë

Paga: OFROJME PAGAT ME TE MIRA NE TREG |

Ofrojme: * Kontrate Pune afatgjate. * 1 dite ne jave pushim. * Leje vjetore sipas kodit te punes. * Kushte shume te mira pune. * Transport i siguar, Adresa: Tek Shkembi Kavajes, plazh, Durrës

Botuar më 25/09/2021
OFROJME PAGAT ME TE MIRA NE TREG

KAMARIER/E BARI Njoftime pune MAYESTIC HOTEL NE DURRES I CILI VJEN ME RISI NE TREGUT TE PUNES!! Kërkon të punësojë

Paga: OFROJME PAGAT ME TE MIRA NE TREG |

Ofrojme: * Kontrate Pune afatgjate. * 1 dite ne jave pushim. * Leje vjetore sipas kodit te punes. * Kushte shume te mira pune. * Transport i siguar, Adresa: Tek Shkembi Kavajes, plazh, Durrës

Botuar më 25/09/2021
OFROJME PAGAT ME TE MIRA NE TREG

SANITARE Njoftime pune MAYESTIC HOTEL NE DURRES I CILI VJEN ME RISI NE TREGUT TE PUNES!! Kërkon të punësojë

Paga: OFROJME PAGAT ME TE MIRA NE TREG |

Ofrojme: * Kontrate Pune afatgjate. * 1 dite ne jave pushim. * Leje vjetore sipas kodit te punes. * Kushte shume te mira pune. * Transport i siguar, Adresa: Tek Shkembi Kavajes, plazh, Durrës

Botuar më 25/09/2021
OFROJME PAGAT ME TE MIRA NE TREG

SALLATIERE Oferte pune nga Restorant Piceri King House Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Femer, puna turni II. Kushte te mira pune., Adresa: Bllok, mbrapa Presidences

Botuar më 25/09/2021
e kenaqshme

KAMARIER/E RESTORANTI Oferte pune nga Restorant Piceri King House Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kushte te mira pune., Adresa: Bllok, mbrapa Presidences

Botuar më 25/09/2021
e kenaqshme

NDIHMES KAMARIER Oferte pune nga Restorant Piceri King House Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kushte te mira pune., Adresa: Bllok, mbrapa Presidences

Botuar më 25/09/2021
e kenaqshme

NDIHMES KAMARIER Njoftime pune Eden Breeze kerkon te zgjeroje stafin e saj me: Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese dhe kushte shume te mira pune |

Puna me orar te plote. Te jete korrekte ne pune. Puna afat gjate, Adresa: Tek Kristal Centre, rr. "Ndrek Luca"

Botuar më 25/09/2021
Ofrohet pagese dhe kushte shume te mira pune

KAMARIER RESTORANTI Njoftime pune Eden Breeze kerkon te zgjeroje stafin e saj me: Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese dhe kushte shume te mira pune |

Puna me orar te plote. Te jete korrekte ne pune. Puna afat gjate, Adresa: Tek Kristal Centre, rr. "Ndrek Luca"

Botuar më 25/09/2021
Ofrohet pagese dhe kushte shume te mira pune

BANAKIERE Njoftime pune Eden Breeze kerkon te zgjeroje stafin e saj me: Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese dhe kushte shume te mira pune |

Puna me orar te plote. Te jete korrekte ne pune. Puna afat gjate, Adresa: Tek Kristal Centre, rr. "Ndrek Luca"

Botuar më 25/09/2021
Ofrohet pagese dhe kushte shume te mira pune
)