Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Pastruese

HOTEL SOLEO

Kërkon të punësojë

Kriteret

(2 persona). Orari full-time 07-15.00, paga 40.000lek, dhe orari part-time 4 ore 09.00-13.00, paga 20.000lek

Kontakte

Perballe Birra Tirana, rruga Konferenca e Pezes
Tiranë

Botuar më 15/08/2019