Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

PICIER Piceri tek Astiri Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Puna 8 ore. Nje dite ne jave pushim, me eksperience pune, Adresa: Unaza e Re, Tiranë

Botuar më 30/06/2020
e kenaqshme

PICIER/E Dajti Park Kërkon të punësojë

Paga: Paga e kenaqshme dhe kushte te mira pune. |

Me eksperience pune. Transport i siguruar, Adresa: Rruga nacionale Tirane Dajt, kompl...

Botuar më 28/06/2020
Paga e kenaqshme dhe kushte te mira pune.

KUZHINIER/E Dajti Park Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme dhe kushte te mira pune. |

Me eksperience pune. Transport i siguruar, Adresa: Rruga nacionale Tirane Dajt, kompl...

Botuar më 28/06/2020
e kenaqshme dhe kushte te mira pune.

MERCOLLOG/E Dajti Park Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme dhe kushte te mira pune. |

/ Tegnollog/Teknolloge ushqimore. Me eksperience pune. Transport i siguruar, Adresa: ...

Botuar më 28/06/2020
e kenaqshme dhe kushte te mira pune.

ZGARIST/E Dajti Park Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme dhe kushte te mira pune. |

Me eksperience pune. Transport i siguruar, Adresa: Rruga nacionale Tirane Dajt, kompl...

Botuar më 28/06/2020
e kenaqshme dhe kushte te mira pune.

PJATALARESE Vila PADAM Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kushte te mira pune, Adresa: Prane Piramides

Botuar më 03/07/2020
e kenaqshme

BANAKIER RESTORANT BARBAROZ Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune. 1 dite ne jave pushim, kushte shume te mira pune, Adresa: 500m nga rreth rrotullim Teg

Botuar më 03/07/2020
e kenaqshme

RECEPSIONIST/E RESTORANT PICERI "JUVENILJA" Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Te kete njohuri te programeve baze e kompjuterit, gjuhe te huaja, me eksperience pune, Adresa: Tek ish Blloku, rr. “Sami Frasheri”

Botuar më 03/07/2020
e kenaqshme

NDIHMESE Piceri Sulltan Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme+siguracion |

Kushte te mira pune, Adresa: Prane Dispancerise

Botuar më 03/07/2020
e kenaqshme+siguracion

PICIER Piceri Sulltan Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme+siguracion |

Kushte te mira pune, Adresa: Prane Dispancerise

Botuar më 03/07/2020
e kenaqshme+siguracion

PUNETORE KUZHINE BAR RESTORANT 2 LUANET Kërkon të punësojë

Paga: Paga e kenaqshme |

Me eksperience pune. Transport i garantuar. Preferohen me banim prane zones, Adresa: Rruga Nacionale Tirane Dajt. Telefononi mbas ores 10/00 ne:

Botuar më 03/07/2020
Paga e kenaqshme

ZGARIST BAR RESTORANT 2 LUANET Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune. Transport i garantuar. Preferohen me banim prane zones, Adresa: Rruga Nacionale Tirane Dajt. Telefononi mbas ores 10/00 ne:

Botuar më 03/07/2020
e kenaqshme

PICIER BAR RESTORANT 2 LUANET Kërkon të punësojë

Paga: Paga e kenaqshme |

Me eksperience pune. Transport i garantuar, Adresa: Rruga Nacionale Tirane Dajt. Telefononi mbas ores 10/00 ne:

Botuar më 03/07/2020
Paga e kenaqshme

KUZHINIER/E BAR RESTORANT 2 LUANET Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e kenaqshme |

- Nd/Kuzhinier. Me eksperience pune. Transport i garantuar. Preferohen me banim prane zones, Adresa: Rruga Nacionale Tirane Dajt. Telefononi mbas ores 10/00 ne:

Botuar më 03/07/2020
Ofrohet pagese e kenaqshme

MOTORRIST PER SHPERNDARJE ZGARA SUPREME Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me motorrin e kompanise. Orari i punes 12.00-23.00, Adresa: Rruga e Kavajes, ish parku i autobuzave, Tiranë

Botuar më 03/07/2020
e kenaqshme
)