Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

HOTEL IONIAN NE DHERMI Kërkon të punësojë Picier

Përshkrim

Me pervoje pune. Ushqim dhe strehim i siguruar, Adresa: Dhermi, hotel "Ionia"

Karakteristika
Oferta pune, Ofroj punë, Shërbime për restorante
Hotel ionian ne dhermi, picier

Botuar më 23/05/2018

Telefon