Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

Kerkohet Picier

Me eksperience pune. Paga 40.000 leke+siguracione+ ushqim. Nje dite ne jave pushim, T...

Botuar më 20/08/2019

PIZZERIA SAPORITA Kërkon të punësojë Ndihmes picier

Paga dhe kushte pune te kenaqshme, Adresa: Tek Stadiumi Dinamo, ish tregu i makinave nga krahu i tribunes

Botuar më 25/08/2019

PIZZERIA SAPORITA Kërkon të punësojë Pjatalarese

Paga dhe kushte pune te kenaqshme, Adresa: Tek Stadiumi Dinamo, ish tregu i makinave nga krahu i tribunes

Botuar më 25/08/2019

PIZZERIA SAPORITA Kërkon të punësojë Kamarier

Paga dhe kushte pune te kenaqshme, Adresa: Tek Stadiumi Dinamo, ish tregu i makinave nga krahu i tribunes

Botuar më 25/08/2019

Kompania Lindi-al shpk, me shtrirje ne te gjithe territorin e Shqiperise ne fushen e tregetimit shumice/pakice te gjithe games se produkteve ushqimiore. Kërkon të punësojë Menaxher shitjesh

Per menaxhim te strukturave te shitjes, duke synuar rritjen e shitjeve ne zonat te cilen i mbulon. * Te kete eksperience ne menaxhim dhe ne shitjet e drejtperdrejta. * Kujdesi ndaj klienteve dhe rritje te klienteve te rinj. *Informimin e klienteve mbi produktet. * Aftesi te mira komunikimi dhe negocimi. * Raport periodit tek Eproret. * Lajmerimin e Eproreve rreth ndodhive dhe çeshtjeve problematike. * Menaxhimin e gurpit te agjenteve. * Ofrohet page kompetitive dhe bonuse mbi shitjet

Botuar më 25/08/2019

Kompania Lindi-al shpk, me shtrirje ne te gjithe territorin e Shqiperise ne fushen e tregetimit shumice/pakice te gjithe games se produkteve ushqimiore. Agjent shitjesh

Per sherbim ndaj klienteve ekzistues dhe identifikimi i klienteve te rinj duke synuar dhe mirembajtjen e shitjeve ne zonen qe mbulon. *Te kete mbaruar arsimin e mesem. *Minimumi 1 vit eksperience pune ne shitje. *Te kete patente te klasit B. *Te jete i afte ne sherbim klienti. *Te kete aftesi te mira komunikimi dhe negocimi. *Te jete i afte per pune ne grup. *Ofrohet page kompetitive dhe bonuse mbi shitjet

Botuar më 25/08/2019

Kerkohet Punonjese

Paga: Page kompetitive dhe me rregulla |

(femer). Me disponibilitet orari dhe te dije te perdore rrjetet sociale, word, whats app. Mundësisht te flase Anglisht. Orari nga e hena ne te shtune 16.00-20.00 dhe te dielen 10.00-17.00, Adresa: Stadiumi Qemal Stafa, personat e interesuar mund te kontaktojne ne nr e telefonit

Botuar më 24/08/2019
Page kompetitive dhe me rregulla

Bar Restorant Piazza Kërkon të punësojë Sanitare

Puna me dy turne, Adresa: Mbrapa Muzeut Kombetar

Botuar më 24/08/2019

BAR KAFE "TINTO" Kërkon të punësojë Banakier

- Kamarier (nje person qe ti beje te dyja punet). Me eksperience pune. Ofrohet page e kenaqshme dhe kushte te mira pune, Adresa: Rr. "Siri Kodra", prane ish Punishtes se Pastave

Botuar më 24/08/2019

Bar Kafe New Bar Kërkon të punësojë Kamarier

Kushte te mira pune, Adresa: Tek Brryli, ngjitur me Ambulancen e Iranianit

Botuar më 24/08/2019

BAR KAFE COLOMBO Kërkon të punësojë Kuzhinier/e

Ofrohet pagese e kenaqshme dhe kushte shume te mira pune, Adresa: Prane ish stacionit te trenit, perballe Postes Shqiptare

Botuar më 24/08/2019