Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

PUNONJES/E KOMPANIA ARANI Kërkon të punësojë

Paga: * Ofrohet pagese e kenaqshme |

- Djem dhe vajza si punonjes ne fabrike. * Puna me 1 turn, * avantazh pervoja ne pune...

Botuar më 16/09/2019
* Ofrohet pagese e kenaqshme

Bel Cafe Kërkon të punësojë Sanitare

Paga: e kenaqshme |

Adresa: Tek Brryli

Botuar më 12/09/2019
e kenaqshme

Albanian food distribution Kërkon të punësojë Pastruese

KUZHINE ne qytetin e Tiranes. Kerkohet te kete devotshmeri te larte ne pune dhe perkushtim ne permbushjen e detyrave. Ofrohet kontrate afatgjate, Te interesuarit te kontaktojne ne numrin e kontaktit, Tiranë, eshte kompani e specializuar , ne industrine ushqimore

Botuar më 20/09/2019

Hotel City Center Kërkon të punësojë Kamarier/e

Paga 20.000 leke. Te jene korrekt dhe serioze ne pune, Adresa: Rrugica "Zenel Baboci", tek rruga e Barrikadave, pallat i ri., me eksperience pune

Botuar më 20/09/2019

Hotel City Center Kërkon të punësojë Banakier/e

Me eksperience pune. Paga 35.000 leke. Te jene korrekt dhe serioze ne pune, Adresa: Rrugica "Zenel Baboci", tek rruga e Barrikadave, pallat i ri.

Botuar më 20/09/2019

# 23 Food & More Kërkon të punësojë Shperndares

(Motorrist), Me ose pa eksperience pune, Adresa: Tek shkolla Bashkuar, palltet Orion, prane ambulances se vjeter

Botuar më 20/09/2019

# 23 Food & More Kërkon të punësojë Picier

Me ose pa eksperience pune, Adresa: Tek shkolla Bashkuar, palltet Orion, prane ambulances se vjeter

Botuar më 20/09/2019

Lounge Caffe SIAR Kërkon të punësojë Kamariere

Te kete pervoje pune ne kete fushe. Ofrohen kushte shume te mira pune, ambiente teper komode, pagese e kenaqshme, Adresa: Rr. “Kavajes”, prane ish Samsungut

Botuar më 20/09/2019

Lounge Caffe SIAR Kërkon të punësojë Banakiere

Me pervoje pune. Ofrohen kushte shume te mira pune, ambiente teper komode, pagese e kenaqshme, Adresa: Rr. “Kavajes”, prane ish Samsungut

Botuar më 20/09/2019

Lounge Caffe SIAR Kërkon të punësojë Kamarier

Me pervoje pune. Ofrohen kushte shume te mira pune, ambiente teper komode, pagese e kenaqshme, Adresa: Rr. “Kavajes”, Prane ish Samsungut

Botuar më 20/09/2019

MARKET ME PRODUKTE MISHI & BULMETI Kërkon të punësojë Shites

Paga: e kenaqshme |

Per produkte mishi (per ndarje anatomike te mishit)., Adresa: Tiranë

Botuar më 20/09/2019
e kenaqshme

MARKET ME PRODUKTE MISHI & BULMETI Kërkon të punësojë Shites/e

Paga: e kenaqshme |

Per produkte bulmeti, Adresa: Tiranë

Botuar më 20/09/2019
e kenaqshme