Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

RESTORANT-PICERI "KLEDI" Kërkon të punësojë Ndihmes picier/e

Te njohe shume mire kuzhinen tradicionale dhe ate italiane, Tiranë, Adresa: Rruga e ...

Botuar më 14/07/2018

RESTORANT-PICERI "KLEDI" Kërkon të punësojë Kuzhinier/e

Te njohe shume mire kuzhinen tradicionale dhe ate italiane, Tiranë, Adresa: Rruga e ...

Botuar më 14/07/2018

RESTORANT-PICERI "KLEDI" Kërkon të punësojë Ndihmes kuzhinier/e

Tiranë, Adresa: Rruga e Kavajes, prane qendres Globe

Botuar më 14/07/2018

Bar Kafe "Trendafili i Bardhe" Kërkon të punësojë Picier/e

- Krepier/e. Me eksperience pune. Paga 50.000 leke, Adresa: Blv. “Gjergj Fishta”,...

Botuar më 12/07/2018

ZGARA SUPREME Kërkon të punësojë Pjatalarese

Paga 27.000 Leke + pushim + transport, Tiranë, Adresa: Rruga e Kavajes, ish Parku I Autobuzave, prane qendres Condor

Botuar më 19/07/2018

BEERTUOZA Kërkon të punësojë Kamarier

Me eksperience pune, Adresa: Tek Liqeni, Tirane

Botuar më 19/07/2018

RESTORANT PESHKU Kërkon të punësojë Zgarist

Me eksperience pune, Adresa: Rr. “Elbasanit”, prane Drejtorise se Higjenes

Botuar më 19/07/2018

RESTORANT PESHKU Kërkon të punësojë Pastruese peshku

Me eksperience pune, Adresa: Rr. “Elbasanit”, prane Drejtorise se Higjenes

Botuar më 19/07/2018

RESTORANT PESHKU Kërkon të punësojë Shitese

Peshku, Adresa: Rr. “Elbasanit”, prane Drejtorise se Higjenes

Botuar më 19/07/2018

RESTORANT PESHKU Kërkon të punësojë Kamarier

Adresa: Rr. “Elbasanit”, prane Drejtorise se Higjenes

Botuar më 19/07/2018

RESTORANT PESHKU Kërkon të punësojë Ndihmes kuzhinier/e

Adresa: Rr. “Elbasanit”, prane Drejtorise se Higjenes

Botuar më 19/07/2018

BAR KAFE "DAMIANI" Kërkon të punësojë Kamarier

(Mashkull), Adresa: Koder Kamez, afer ures

Botuar më 19/07/2018

BAR KAFE "DAMIANI" Kërkon të punësojë Banakiere

(F). Me ose pa eksperience pune. Mosha 25 - 40 vjeç, Adresa: Koder Kamez, afer ures

Botuar më 19/07/2018