Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

KUZHINIER RESTORANT NE QEPARO Kërkon të punësojë

Paga: ne baze te aftesive te punes |

Me eksperience pune. Te jene te edukuar te sjellshem dhe te paster. Fjetja e garantua...

Botuar më 25/05/2020
ne baze te aftesive te punes

PUNONJES/E FRUTA-PERIME MARKET JOENA Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

/ kasiere. Kushte pune te mira, Adresa: Rr. “Frederik Shiroka”, prane kolegjit Tu...

Botuar më 12/05/2020
e kenaqshme

KASAP MARKET JOENA Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kushte pune te mira, Adresa: Rr. “Frederik Shiroka”, prane kolegjit TurkPer me te...

Botuar më 12/05/2020
e kenaqshme

PUNONJESE BULMETI MARKET JOENA Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

/mishi. Kushte pune te mira, Adresa: Rr. “Frederik Shiroka”, prane kolegjit Turk

Botuar më 12/05/2020
e kenaqshme

KASIERE MARKET JOENA Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kushte te mira pune, Adresa: Rr. “Frederik Shiroka”, prane kolegjit Turk

Botuar më 12/05/2020
e kenaqshme

PUNETORE MARKETI MARKET JOENA Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kushte pune te mira, Adresa: Rr. “Frederik Shiroka”, prane kolegjit Turk

Botuar më 12/05/2020
e kenaqshme

BANAKIERE CASSA CAFFE Ambjent familjar Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune, Adresa: Rr. Kongresi Lushnjes, ngjitur me Big Market, Tiranë

Botuar më 28/05/2020
e kenaqshme

SANITARE Kompleksi Inheritor Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune. Sigurohet fjetje dhe ushqim. Ofrohen kushte te mira pune, Adresa: Shengjin, Lezhë

Botuar më 28/05/2020
e kenaqshme

RECEPSIONIST Kompleksi Inheritor Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

(F/M) Me eksperience pune. Sigurohet fjetje dhe ushqim. Ofrohen kushte te mira pune, Adresa: Shengjin, Lezhë

Botuar më 28/05/2020
e kenaqshme

BANAKIER/E Kompleksi Inheritor Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune. Sigurohet fjetje dhe ushqim. Ofrohen kushte te mira pune, Adresa: Shengjin, Lezhë

Botuar më 28/05/2020
e kenaqshme

KAMARIER/E Kompleksi Inheritor Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune. Sigurohet fjetje dhe ushqim. Ofrohen kushte te mira pune, Adresa: Shengjin, Lezhë

Botuar më 28/05/2020
e kenaqshme

KAMARIER/E Restorant Serendiville(Meksikani) Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqeshme |

Te kete eksperience pune. te kete njohuri te gjuhes angleze , Paga dhe kushtet e punes kenaqeshme., intervistat behen tek bar qovadis ne bllok ngjitur me intesa san paulo bank, Tiranë

Botuar më 28/05/2020
e kenaqeshme

BANAKIER/E Restorant Serendiville(Meksikani) Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqeshme |

Te kete eksperience pune. Paga dhe kushtet e punes kenaqeshme., intervistat behen tek bar qovadis ne bllok ngjitur me intesa san paulo bank, Tiranë

Botuar më 28/05/2020
e kenaqeshme

KUZHINIER/E Restorant Serendiville(Meksikani) Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqeshme |

Te kete eksperience pune. Paga dhe kushtet e punes kenaqeshme., intervistat behen tek bar qovadis ne bllok ngjitur me intesa san paulo bank, Tiranë

Botuar më 28/05/2020
e kenaqeshme

SHEF KUZHINE Restorant ne Himare, kerkon te punesoje per sezonin veror: SHEF KUZHINE / PICAJOL

Paga: Ofrohet: Pagese e kenaqshme, ushqim dhe strehim i siguruar |

Me eksperience pune, Adresa: Himare. Kontaktoni ne Viber 0694614931 ose Whap ne:

Botuar më 28/05/2020
Ofrohet: Pagese e kenaqshme, ushqim dhe strehim i siguruar

PJATALARESE RESTORANT NE HIMARE KERKON TE PUNESOJE PER SEZONIN VEROR: PJATALARESE

Paga: Ofrohet: Pagese e kenaqshme, ushqim dhe strehim i siguruar |

Adresa: Himare. Kontaktoni ne Viber 0694614931 ose Whap ne:

Botuar më 28/05/2020
Ofrohet: Pagese e kenaqshme, ushqim dhe strehim i siguruar
)