Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

HOTEL "VILA E ARTE" Kërkon të punësojë Recepsioniste

(F). Turni I dhe II. Te komunikoje Italisht, Anglisht, Adresa: Rr. "Qemal Stafa", prane Prokurorise se Pergjithshme

Botuar më 27/05/2018

HOTEL "VILA E ARTE" Kërkon të punësojë Kamarier

Bari. Te komunikoje Anglisht, Italisht. Turni I dhe II, Adresa: Rr. "Qemal Stafa", prane Prokurorise se Pergjithshme

Botuar më 27/05/2018

HOTEL "VILA E ARTE" Kërkon të punësojë Pastruese

Hotelerie. Ofrohet page e kenaqshme + siguracion si dhe kushte te mira pune (klientele e huaj), Adresa: Rr. "Qemal Stafa", prane Prokurorise se Pergjithshme

Botuar më 27/05/2018

Kompania "Capa International", kerkon te punesoje per lokalin e saj EL SAHARA Kërkon të punësojë Barist

Me pervoje pune. Ofrohet pagese e kenaqshme dhe kushte shume te mira pUne, Adresa: Unaza e Re,

Botuar më 27/05/2018

RESTORANT PESHKU Kërkon të punësojë Kamarier

Me eksperience pune ne restorant peshku. Ofrohet pagese e kenaqshme dhe kushte te mira pune, Adresa: Varri Bamit, perballe tregut Fruta Perime

Botuar më 27/05/2018

RESTORANT PESHKU Kërkon të punësojë Ndihmes kuzhinier

Per gatime peshku. Ofrohet pagese e kenaqshme dhe kushte te mira pune, Adresa: Varri Bamit, perballe tregut Fruta Perime

Botuar më 27/05/2018

FURRE BUKE PASTIÇERI Kërkon të punësojë Shitese

PAGA DHE KUSHTE PUNE TE KENAQSHME, Adresa: Rr. “Stefanaq Pollo", kryqezimi i disko Venue, Porcelan.

Botuar më 27/05/2018

RESTORANT PESHKU Kërkon të punësojë Punonjes

Ose Punonjese per Pastrim Peshku. Ofrohet pagese e kenaqshme dhe kushte te mira pune, Adresa: Varri Bamit, perballe tregut Fruta Perime

Botuar më 27/05/2018

BAR RESTORANT BRITANIKU Kërkon të punësojë Kamarier/e

Me eksperience pune Paga e kenaqshme, Adresa: Tregu Elektrik

Botuar më 27/05/2018

RESTORANT PESHKU Kërkon të punësojë Pjatalarese

Ofrohet pagese e kenaqshme dhe kushte te mira pune, Adresa: Varri Bamit, perballe tregut Fruta Perime

Botuar më 27/05/2018