Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

FURRE PASTICERI MUCAJ Kërkon të punësojë Furrtar / furrxhi

Me page te kenaqeshme., Adresa: Lulishtja 1 Maji, Perballe ish Ekspozites dhe kopshti Botanik dhe te zogu i zi

Botuar më 24/04/2019

FURRE PASTICERI MUCAJ Kërkon të punësojë Ndihmes furrxhi

Page te kenaqeshme., Adresa: Lulishtja 1 Maji, Perballe ish Ekspozites dhe kopshti Botanik dhe te zogu i zi

Botuar më 24/04/2019

JOY COFFEE & DRINK Kërkon të punësojë Pastruese

Paga: e kenaqshme dhe siguracione |

Me eksperience pune, Adresa: 21 Dhjetori

Botuar më 24/04/2019
e kenaqshme dhe siguracione

ZGARA TE KORCA Kërkon të punësojë Zgarist

Me eksperience pune, paga 45000, Adresa: Komuna e Parisit

Botuar më 24/04/2019

RESTORANT PICERI NEW KING HOUSE Kërkon të punësojë Kamarier/e

Me ose pa eksperience pune, paga 35.000 leke, Adresa: Astir

Botuar më 24/04/2019

RESTORANT PICERI NEW KING HOUSE Kërkon të punësojë Staf

I plote per kuzhine , paga shume e mire, Adresa: Astir

Botuar më 24/04/2019

Kompleksi "Blu Moon" kerkon te punesoje personel per pjesen e pishinave: Kamarier/e

Me eksperience pune. Page e kenaqshme, Adresa: Tek Ura e Beshirit.

Botuar më 24/04/2019

Kompleksi "Blu Moon" kerkon te punesoje personel per pjesen e pishinave: Banakier/e

Me eksperience pune. Page e kenaqshme, Adresa: Tek Ura e Beshirit.

Botuar më 24/04/2019

Kompleksi "Blu Moon" kerkon te punesoje personel per pjesen e pishinave: Zgarist

Me eksperience pune. Page e kenaqshme, Adresa: Tek Ura e Beshirit.

Botuar më 24/04/2019

Kompleksi "Blu Moon" kerkon te punesoje personel per pjesen e pishinave: Sanitare

Me eksperience pune. Page e kenaqshme, Adresa: Tek Ura e Beshirit.

Botuar më 24/04/2019