Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

FURRE BUKE Kërkon të punësojë Shitese

Përshkrim

Adresa: Fakulteti Juridik

Karakteristika
Oferta pune, Ofroj punë, Produktet për industrinë ushqimore dhe të pijeve
Furre buke, shitese

Botuar më 14/06/2018

Telefon