Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Furre Buke Kërkon të punësojë Shitese

Përshkrim

Me eksperience pune. Puna turni II, Adresa: Rr. "Bogdani", prane Njesise Bashkiake nr.10

Karakteristika
Oferta pune, Ofroj punë, Shërbime për industrinë ushqimore dhe pije
Furre buke, shitese

Botuar më 17/05/2018

Telefon