Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

PIZZERIA SAPORITA Kërkon të punësojë Kamarier

Paga dhe kushte pune te kenaqshme, Adresa: Tek Stadiumi Dinamo, ish tregu i makinave ...

Botuar më 20/06/2019

PIZZERIA SAPORITA Kërkon të punësojë Kasiere

Paga dhe kushte pune te kenaqshme, Adresa: Tek Stadiumi Dinamo, ish tregu i makinave ...

Botuar më 20/06/2019

PIZZERIA SAPORITA Kërkon të punësojë Pjatalarese

Adresa: Tek Stadiumi Dinamo, ish tregu i makinave nga krahu i tribunes

Botuar më 20/06/2019

Bar Belvedere pjese e kompleksit Dajti Ekspres Kërkon të punësojë Banakier/e

Bari. Te kete eksperience pune. Dergoni CV ne: hr@dajtiekspres.com, Adresa: Dajt, tek Dajti ekspres.

Botuar më 27/06/2019

Furre Buke Pasticeri Thaci Kërkon të punësojë Shitese

Kushte pune dhe Page e kenaqshme, Tiranë, Adresa: Adresa 1: Kombinat Adresa 2: Xhamllik

Botuar më 27/06/2019

Latitude KERKON KANDIDATE DINAMIK PER VENDIN E PUNES SI Ndihmes kuzhinier

Te kete eksperience pune. Te kete aftesi komunikuese te shkelqyera. Te kete aftesi per pune te pavarur dhe iniciative. Paga e kenaqshme. Ju lutemi te dergoni CV me nje fotografi dokumentash ne adresen e emailit ose mund te na komunikoni ne nr e cel, Tiranë

Botuar më 27/06/2019

Latitude kerkon kandidate dinamik per vendin e punes si: Picier

Te kete eksperience pune. Te kete aftesi komunikuese te shkelqyera. Te kete aftesi per pune te pavarur dhe iniciative. Paga e kenaqshme. Ju lutemi te dergoni CV me nje fotografi dokumentash ne adresen e emailit ose mund te na komunikoni ne nr e cel, Tiranë

Botuar më 27/06/2019

Kompania e njohur Amerikane, BURGER KING® e pranishme në rreth 100 shtete të botës Kërkon të punësojë STAF RESTORANTI

Per Restorantet e saj edhe ne Shqiperi.Punonjësit do të kenë prioritet mikëpritjen e klientëve, marrjen e porosive si dhe përgatitjene ushqimit. Të asistojnë në operacionet e përditshme të Restorantit dhe të sigurojnë pastërtinë epërgjithshme të tij. Kërkesat: • Të jeni të orientuar në shërbimin ndaj klientit;• Të jeni të motivuar të punoni ne grup;• Të jeni të gatshëm të punoni me orar fleksibël;Eksperience në këtë lloj industrie është e preferueshme. Ne ofrojme kushte të shkëlqyera pune, pagesë konkuruese, 2 ditë pushim në javedhe mundësi zhvillimi në karrierë.Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë CV-në në adresën eemailit: hr@burgerking.al ose të telefojnë në numrin e kontaktit: Vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë do të kontaktohen.

Botuar më 27/06/2019

BOUGAINVILLE BAY Resort & SPA pjesë e kompanisë ATDG (Art and Tourism Development Group), një nga kompanitë lider në fushën e Turizmit dhe hotelerisë Kërkon të punësojë Shef salle

Në Restorant. Koordinon punën midis kamarierëve në sallë për maksimizimin e shërbimit gjatë gjithë ditës;• Të kenë përvojë pune jo më pak se 3 vjet në këtë profil;• Diplomë në Hoteleri-Turizëm përbën avantazh;• Të kenë njohuri shumë të mira të gjuhës Angleze, gjuhë të tjera përbëjnë avantazh;• CV-të të shoqërohen me foto

Botuar më 27/06/2019

ATDG (Art & Tourism Development Group), një nga kompanitë lider në fushën e Turizmit, ju fton për të aplikuar ne pozicionet e mëpshtme per BEACH BAR-et e saj në GJIRIN E KAKOMES Kërkon të punësojë Beach Bar Menaxher

Të ketë eksperienca të mëparshme në menaxhimin e këtij biznesi, si negocimi i kontratave me furnitorët, bërja e inventarit dhe urdhërimi I furnizimeve, menaxhimi i buxhetit, caktimin dhe arritjet e qëllimeve

Botuar më 27/06/2019

BOUGAINVILLE BAY Resort & SPA pjesë e kompanisë ATDG (Art and Tourism Development Group), një nga kompanitë lider në fushën e Turizmit dhe hotelerisë Kërkon të punësojë Kuzhinier/e

Bën ruajtjen e mishit, peshkut dhe produkteve të tjera ushqimore në kushtet teknike dhe frigoriferike të kërkuara• Të ketë jo me pak se 3 vjet eksperiencë në pozicione të ngjashme;• Njohuri të gjuhëve të huaja përbën avantazh

Botuar më 27/06/2019