Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

Kerkohet Staf Financiere

Me eksperience pune mbi 5 vjet dhe te dije programet Alfa, Financa 5 me mundesi rritj...

Botuar më 14/09/2018

Kerkohet Staf Shofer

Me pervoje pune ne shperndarje buke dhe uje te bidonave 6 dhe 10 liter (me interest ...

Botuar më 14/09/2018

Kerkohet Staf Elektromekanik

Me pervoje pune ne furra buke , ose linja prodhimi agroushqimore

Botuar më 14/09/2018

THE NEST CAFE Kërkon të punësojë Banakier/e

Me eksperience pune, Tiranë, Adresa: kodra e diellit prane nenkalimit, prane servis ...

Botuar më 10/09/2018

TWIST BAR Kërkon të punësojë Kamariere

Me eksperience pune, Adresa: Blv. “Zogu I”, prane stacioni te trenit.

Botuar më 01/09/2018

FURRE PASTICERI MUCAJ Kërkon të punësojë Pasticier/e

Me page te kenaqeshme., Adresa: Lulishtja 1 Maji, Perballe ish Ekspozites dhe kopshti Botanik dhe te zogu i zi

Botuar më 18/09/2018

FURRE PASTICERI MUCAJ Kërkon të punësojë Ndihmes pasticiere

Femer ose mashkull paga e kenaqshme, Adresa: Lulishtja 1 Maji, Perballe ish Ekspozites dhe kopshti Botanik dhe te zogu i zi

Botuar më 18/09/2018

FURRE PASTICERI MUCAJ Kërkon të punësojë Shitese

Me page te kenaqeshme., Adresa: Lulishtja 1 Maji, Perballe ish Ekspozites dhe kopshti Botanik dhe te zogu i zi

Botuar më 18/09/2018

BAR RESTORANT PICERI "KM 5" Kërkon të punësojë Kamarier

Paga e kenaqshme. Kushte optimale pune, Adresa: Autostrada Tirane-Durres, prane QTU-se

Botuar më 18/09/2018

BAR RESTORANT PICERI "KM 5" Kërkon të punësojë Menaxher

Paga e kenaqshme. Kushte optimale pune, Adresa: Autostrada Tirane-Durres, prane QTU-se

Botuar më 18/09/2018

BAR RESTORANT PICERI "KM 5" Kërkon të punësojë Shperndares picash

Paga e kenaqshme. Kushte optimale pune, Adresa: Autostrada Tirane-Durres, prane QTU-se

Botuar më 18/09/2018

BAR RESTORANT PICERI "KM 5" Kërkon të punësojë Ndihmes kuzhinier

Paga e kenaqshme. Kushte optimale pune, Adresa: Autostrada Tirane-Durres, prane QTU-se

Botuar më 18/09/2018

BAR RESTORANT PICERI "KM 5" Kërkon të punësojë Kuzhinier

Paga e kenaqshme. Kushte optimale pune, Adresa: Autostrada Tirane-Durres, prane QTU-se

Botuar më 18/09/2018

BAR RESTORANT PICERI "KM 5" Kërkon të punësojë Picier

Paga e kenaqshme. Kushte optimale pune, Adresa: Autostrada Tirane-Durres, prane QTU-se

Botuar më 18/09/2018

BAR KAFE NE HYRJE TE UZINES SE DINAMOS Kërkon të punësojë Kamariere

(Femer)Paga e kenaqshme dhe siguracione, Adresa: Tirane

Botuar më 18/09/2018