Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

Mobileri ABM Kërkon të punësojë Usta

Te mirefillte ne fushen e mobileris. Mosha deri 45 vjec. Te jete i pajisur me patente...

Botuar më 18/06/2018

Mobileri ABM Kërkon të punësojë Ndihmes

Per mobileri. Me ose pa eksperience pune. Mundesisht te kete patemte., Adresa: Ish Po...

Botuar më 18/06/2018

BAR OSLO Kërkon të punësojë Kamarier

Paga e kenaqshme dhe kushte te mira pune, Adresa: Rr. "Bardhyl"

Botuar më 19/06/2018

BAR OSLO Kërkon të punësojë Banakiere

Me eksperience pune. Paga e kenaqshme dhe kushte te mira pune, Adresa: Rr. "Bardhyl"

Botuar më 19/06/2018

BAR OSLO Kërkon të punësojë Banakier

(M) per turnin e III. Me eksperience pune. Paga e kenaqshme dhe kushte te mira pune, Adresa: Rr. "Bardhyl"

Botuar më 19/06/2018

ZGARA SUPREME Kërkon të punësojë Zgarist

Puna me turne, me eksperience pune. Paga 43.000 Leke, Tiranë, Adresa: Rruga e Kavajes, ish Parku I Autobuzave, prane qendres Condor

Botuar më 18/06/2018

ZGARA PARKUT Kërkon të punësojë Kamarier/e

Me eksperience pune, Puna me turne, paga 23.000 Leke, Tiranë, Adresa: Rruga e Kavajes, ish Parku I Autobuzave, prane qendres Condor

Botuar më 18/06/2018

CHILLI SNAKE BAR Kërkon të punësojë Banakier

Me eksperience pune, paga e kenaqshme+siguracione. Kushte te mira pune, Tiranë, Adresa: pas universitetit Europian

Botuar më 18/06/2018

CHILLI SNAKE BAR Kërkon të punësojë Kamarier

Me eksperience pune, paga e kenaqshme+siguracione. Kushte te mira pune, Tiranë, Adresa: pas universitetit Europian

Botuar më 18/06/2018

SMOQUE FAST FOOD Kërkon të punësojë Kamarier

Me eksperience pune, Adresa: Zogu i Zi, kryqezimi i Don Bosko

Botuar më 18/06/2018

RESTORANT "TRADITA E PASHAIT" Kërkon të punësojë Pjatalarese

Kushte te mira pune dhe paga e kenaqshme, Adresa: Rruga e Kavajes, mbrapa Globe

Botuar më 18/06/2018