Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

ESTETISTE

Hotel i ri ne Golem “Flower Garden” (pjese e Flower Hotel & SPA)

Kërkon të punësojë

Kriteret

*Te kete njohuri ne gjuhe te huaj. *Me eksperience pune

Detyrat dhe Pagesa

Te konsiderueshme

Kontakte

Golem

Botuar më 04/05/2021

)