Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

Piceri Neri Kërkon të punësojë Picier

Paga dhe kushte pune te kenaqshme, Adresa: Brenda Qendres Concord Center

Botuar më 18/03/2019

Piceri Neri Kërkon të punësojë Shperndares picash

(Motorrist). Paga dhe kushte pune te kenaqshme, Adresa: Brenda Qendres Concord Center

Botuar më 18/03/2019

Piceri Neri Kërkon të punësojë Ndihmes picier

Paga dhe kushte pune te kenaqshme, Adresa: Brenda Qendres Concord Center

Botuar më 18/03/2019

Kompleksi Lura II Kërkon të punësojë Kuzhinier

Me eksperience pune. Paga e kenaqshme, Adresa: Gjiri Lalzit

Botuar më 11/03/2019

Kompleksi Lura II Kërkon të punësojë Menaxher

Me eksperience pune. Paga e kenaqshme, Adresa: Gjiri Lalzit

Botuar më 11/03/2019

Bar Restorant Oslo Kërkon të punësojë Kamarier

Me eksperience pune. E shtuna dhe e Diela pushm. Paga e kenaqshme. Orari I punes vetem paradite, Adresa: Brenda Ministrise se Bujesise, ne qender te Tiranes

Botuar më 18/03/2019

Byrektore Studenti Kërkon të punësojë Specialiste byreku

Me eksperience pune, me kushte dhe page te kenaqshme., Tiranë, Adresa: Tek stacionit te trenit

Botuar më 18/03/2019

TENDA DIELLI MAJOPLAST Kërkon të punësojë Specialist

Per prodhim/ montim tenda dielli. Me eksperience pune. Te zoterojne patente te klasit B. Page e kenaqshme, Tiranë, Adresa: Unaza e Re

Botuar më 18/03/2019

Zgara Korcare Liqeni Kërkon të punësojë Pjatalarese

Kontrata: Kohe e plote | Paga: e kenaqshme |

Te jete familjare,e disponueshme per te dyja turnet(nje jave turni pare nje jave turni dyte) mosha 25der45 vjece, Tiranë

Botuar më 18/03/2019
e kenaqshme

Grand Bar Leone Kërkon të punësojë Banakier/e

Kushte te mira pune. Me eksperience pune, Adresa: Don Bosko, perballe kulles se pare te Vizionit

Botuar më 18/03/2019

Grand Bar Leone Kërkon të punësojë Ndihmes banakiere

Kushte te mira pune., Adresa: Don Bosko, perballe kulles se pare te Vizionit

Botuar më 18/03/2019

Çoko bistro-bar Kërkon të punësojë Kamariere

1.Të jetë mbi moshën 22 vjec.2.Të ketë përfunduar shkollën e mesme ose profesionale3.Të ketë pak eksperiencë pune.4.Të ketë aftësi të mira komunikuese .5.Të jetë i përkushtuar në punë dhe të ketë vetëbesim. Kanditatit i ofrohet :1. Pagë e kënaqshme 2. Kontratë e rregullt pune3. Sigurime shoqërore dhe shëndetësore.4. Mundësi karriere dhe trajnimi Ju mund të na kontaktoni nga ora 10.00 deri në 16.00 në numrin e telefonit ose mund tëdërgoni CV -të tuaja në adresën e emailit, Adresa: Rr Pjeter Bogdani ose rruga ku ndodhen Lolipop

Botuar më 18/03/2019

Çoko bistro-bar Kërkon të punësojë Pastruese

1.Të jetë deri ne moshën 45 vjec.2.Të ketë eksperiencë pune.3.Të jetë i përkushtuar në punë. Kanditatit i ofrohet :1. Pagë e kënaqshme 2. Kontratë e rregullt pune3. Sigurime shoqërore dhe shëndetësore. Ju mund të na kontaktoni nga ora 10.00 deri në 16.00 në numrin e telefonit ose mund tëdërgoni CV -të tuaja në adresën e emailit, Adresa: Rr Pjeter Bogdani ose rruga ku ndodhen Lolipop

Botuar më 18/03/2019

Bar Kafe Kërkon të punësojë Banakier/e

Me eksperience pune. 1 dite ne jave pushim. Paga dhe kushte pune te kenaqshme, Adresa: Brenda tek Kalaja e Tiranes

Botuar më 18/03/2019

Bar Kafe Kërkon të punësojë Kamariere

Me eksperience pune. 1 dite ne jave pushim. Paga dhe kushte pune te kenaqshme, Adresa: Brenda tek Kalaja e Tiranes

Botuar më 18/03/2019