Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

DIPLOMAT HOTEL & SPA Kërkon të punësojë Recepsionist

Karakteristika

Oferta pune, Ofroj punë, Shërbime për restorante
Diplomat hotel & spa, recepsionist
Përshkrim

/recepsionite, turni i trete. Kandidati preferohet te kete arsim te larte dhe te kete aftesi si me poshte vijon: - Njohes I gjuhes angleze dhe italiane - Njohuri mbi Software per menaxhimin e Hoteleve - Te kete komunikim professional dhe korrekt me klientet - Te kete njohuri bazen mbi mbajtjen e librit te arkes si dhe perpilimit te mandateve arketim/pagese. Te interesuarit te kontaktojne ne nr e celularit ose te nisin CV-ne ne adresen e emailit


Botuar më 08/07/2019

Telefon
Email