Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Dajti Park Kërkon të punësojë Ndihmes kuzhiniere

Përshkrim

Me eksperience pune. Paga e kenaqshme dhe kushte te mira pune. Transport i garantuar, Adresa: Rruga nacionale Tirane Dajt, kompleksi Dajti Park

Karakteristika
Oferta pune, Ofroj punë, Shërbime për restorante
Dajti park, ndihmes kuzhiniere

Botuar më 15/06/2018

Telefon