Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

AGJENT SHITJESH

BROTECH Brands

Kërkon të punësojë

Kriteret

Mosha 25-40 vjec. Te kete mbaruar shkollen e mesme dhe te zoteroj leje drejtimi klasi B

Kontakte


Botuar më 15/10/2019

)