Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Agronom

BIZNES PRIVAT

Kërkon të punësojë

Kriteret

Me eksperience pune. Te kete njohuri te gjuhes angleze. Te jete i afte te perdore paketat dhe programet baze te kompjuterit. Mosha nen 40 vjec. page e kenaqshme. Te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit

Botuar më 17/08/2019