Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Big Market Kërkon të punësojë Punonjes/e

Karakteristika

Oferta pune, Ofroj punë, Shërbime për industrinë ushqimore dhe pije
Big market, punonjes/e
Përshkrim

Mosha 18-40 vjeç. Paga e kenaqshme. Kushte te mira pune, Adresa: Rr. "Komuna Parisit", prane Lulishtes


Botuar më 12/07/2019

Telefon