Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

BAR VA PIANO URGJENTISHT Kërkon të punësojë Kamarier

Paga: E kenaqshme dhe siguracione |
Përshkrim

Mosha deri ne 30 vjec, Adresa: Tirane

Karakteristika
Oferta pune, Ofroj punë, Shërbime për restorante
Bar va piano urgjentisht, kamarier
Paga: E kenaqshme dhe siguracione

Botuar më 14/06/2018

Telefon