Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Kompleksi ADORION PALACE Kërkon të punësojë Menaxher

HAPET SE SHPEJTI Femer ose Mashkull Te kete eksperience pune dhe te njohi te pakten dy ose tre gjuhe, Adresa: MAMINAS

Botuar më 28/05/2018

BAR PASTIÇERI LEI & LAI Kërkon të punësojë Shitese

Me eksperience pune, Adresa: Rr. “Petro Nini Luarasi”, 200m mbi shkollen e Baletit

Botuar më 28/05/2018

BAR PASTIÇERI LEI & LAI Kërkon të punësojë Sanitare

Me eksperience pune, Adresa: Rr. “Petro Nini Luarasi”, 200m mbi shkollen e baletit

Botuar më 28/05/2018

Kompleksi ADORION PALACE Kërkon të punësojë Kamarier restoranti

Dhe kamarier per shalla dasmash HAPET SE SHPEJTI Te kete eksperience pune dhe te njohi te pakten dy ose tre gjuhe, Adresa: MAMINAS

Botuar më 28/05/2018

BAR PASTIÇERI LEI & LAI Kërkon të punësojë Ndihmes banakier/e

Adresa: Rr. “Petro Nini Luarasi”, 200m mbi shkollen e Baletit

Botuar më 28/05/2018

BAR PASTIÇERI LEI & LAI Kërkon të punësojë Kamarier/e

Adresa: Rr. “Petro Nini Luarasi”, 200m mbi shkollen e Baletit

Botuar më 28/05/2018