Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Pjatalarese

BAR RESTORANT PICERI "VILA FERDINAND"

Kërkon të punësojë

Kriteret

me eksperience pune. Puna me turne, orari 07:00 -15:00 dhe15:00-11:00Paga e kenaqshme. Ambjent familjare.

Kontakte

Ish Blloku, rr. "Nikolla Tupe", nr.1

Botuar më 12/08/2019