Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Bar Restorant Piceri “VERANDA,” ne TEG Kërkon të punësojë Hostes

Karakteristika

Oferta pune, Ofroj punë, Shërbime për restorante
Bar restorant piceri “veranda,” ne teg, hostes
Përshkrim

Gjuha e huaj perben avantazh. Te jete korrekte dhe serioze ne pune. Ofrohen kushte pune dhe pagese të kënaqshme, Adresa: Dergoni CV ne: financier@veranda.al


Botuar më 16/05/2019

Telefon