Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

Restorant Peshku Altea Kërkon të punësojë Kamarier/e

Per restorant peshku. Paga dhe kushte te mira pune, Adresa: Vorri i Bomit

Botuar me 19/10/2018

Restorant Peshku Altea Kërkon të punësojë Pjatalarese

Per restorant peshku. Paga dhe kushte te mira pune, Adresa: Vorri i Bomit

Botuar me 19/10/2018

Restorant Peshku Altea Kërkon të punësojë Pastruese

Per restorant peshku. Paga dhe kushte te mira pune, Adresa: Vorri i Bomit

Botuar me 19/10/2018

Restorant Peshku Altea Kërkon të punësojë Shites/e

Peshku. Paga dhe kushte te mira pune, Adresa: Vorri i Bomit

Botuar me 19/10/2018

Restorant Piceri Gusto Italiano Kërkon të punësojë Kamariere

(femer). Te dije Italisht, Anglisht. Te kete eksperience pune. Paga shume e mire., A...

Botuar me 18/10/2018

Serenata Korcare Kërkon të punësojë Banakiere

Me eksperience pune, Adresa: Prane Institutit te Fiskultures

Botuar me 12/10/2018

TWIST BAR Kërkon të punësojë Kamariere

/Kamarier. Me eksperience pune, Adresa: Adresa 1: Blv. “Zogu I”, prane stacioni t...

Botuar me 11/10/2018

KMY Kërkon të punësojë Kamarier

Bari.Te jete me eksperience pune ne te njejtin pozicion. I gatshem te punoje me turne. Mosha preferohet mbi 25 vjec. MENYRA E APLIKIMIT*: Kandidatet e interesuar mund te dergojne aplikimet e tyre(CV dhe Referenca) me email ne adresat elektronike drejtoriaeblerjeve@kmy.al dhe info@kmy.alKandidatet mund te paraqiten cdo dite nga e hena ne te premte tek zyrat qendrore te KMY-se, ora 09:00-11:00

Botuar me 19/10/2018

KMY Kërkon të punësojë Picier/e

Te jete me eksperience pune ne te njejtin pozicion Mosha preferohet mbi 25 vjec MENYRA E APLIKIMIT*: Kandidatet e interesuar mund te dergojne aplikimet e tyre(CV dhe Referenca) me email ne adresat elektronike drejtoriaeblerjeve@kmy.al dhe info@kmy.alKandidatet mund te paraqiten cdo dite nga e hena ne te premte tek zyrat qendrore te KMY-se, ora 09:00-11:00

Botuar me 19/10/2018

KMY Kërkon të punësojë Banakiere

Bari (Femer).Preferohet me eksperience pune ne te njejtin pozicion. Te jete e gatshme te punuar me turne Mosha preferohet 30 - 45 vjec. MENYRA E APLIKIMIT*: Kandidatet e interesuar mund te dergojne aplikimet e tyre(CV dhe Referenca) me email ne adresat elektronike drejtoriaeblerjeve@kmy.al dhe info@kmy.alKandidatet mund te paraqiten cdo dite nga e hena ne te premte tek zyrat qendrore te KMY-se, ora 09:00-11:00

Botuar me 19/10/2018

KMY Kërkon të punësojë Shitese

Banaku ne supermarket me eksperiece pune mbi 2 vjet ne pozicion pune te ngjashem. Mosha mbi 25 vjec. MENYRA E APLIKIMIT*: Kandidatet e interesuar mund te dergojne aplikimet e tyre(CV dhe Referenca) me email ne adresat elektronike drejtoriaeblerjeve@kmy.al dhe info@kmy.alKandidatet mund te paraqiten cdo dite nga e hena ne te premte tek zyrat qendrore te KMY-se, ora 09:00-11:00

Botuar me 19/10/2018

KMY Kërkon të punësojë Kasiere

Me eksperiece pune mbi 2 vjet ne pozicion pune te ngjashem Mosha mbi 23 vjec MENYRA E APLIKIMIT*: Kandidatet e interesuar mund te dergojne aplikimet e tyre(CV dhe Referenca) me email ne adresat elektronike drejtoriaeblerjeve@kmy.al dhe info@kmy.alKandidatet mund te paraqiten cdo dite nga e hena ne te premte tek zyrat qendrore te KMY-se, ora 09:00-11:00

Botuar me 19/10/2018

KMY Kërkon të punësojë Magazinier

Me eksperience pune mbi 2 vjet ne te njejtin pozicion. I/e afte per te punuar ne grup.Mosha preferohet 30 - 45 vjec. Preferohet me arsim te larte ekonomik. MENYRA E APLIKIMIT*: Kandidatet e interesuar mund te dergojne aplikimet e tyre(CV dhe Referenca) me email ne adresat elektronike drejtoriaeblerjeve@kmy.al dhe info@kmy.alKandidatet mund te paraqiten cdo dite nga e hena ne te premte tek zyrat qendrore te KMY-se, ora 09:00-11:00

Botuar me 19/10/2018

Furre buke dhe pasticeri Kërkon të punësojë Shitese

Adresa: Rr.Myslym Shyri, kryqezimi me Taivanin. Perball Albtelekom

Botuar me 19/10/2018

Per arsye te zgjerimit te aktivitetit kerkojme Punetore

3 Vajza ose zonja te interesuara per punesim qe dine byrek , lakror ose duan te mesojne dhe te punojne ne fushen e prodhimit te brumit( byrek & lakror), Adresa: Rr.Myslym Shyri, kryqezimi me Taivanin. Perball Albtelekom

Botuar me 19/10/2018

00 Zero 00 Kërkon të punësojë Pastruese

Me eksperience pune, Tiranë, Adresa: Blloku i Ambasadave, rr. "Vellezerit Manastrili"

Botuar me 19/10/2018

00 Zero 00 Kërkon të punësojë Sanitare

Tiranë, Adresa: Blloku i Ambasadave, rr. "Vellezerit Manastrili"

Botuar me 19/10/2018