Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

PUNONJES/E KOMPANIA ARANI Kërkon të punësojë

Paga: * Ofrohet pagese e kenaqshme |

- Djem dhe vajza si punonjes ne fabrike. * Puna me 1 turn, * avantazh pervoja ne pune...

Botuar më 16/09/2019
* Ofrohet pagese e kenaqshme

Bel Cafe Kërkon të punësojë Sanitare

Paga: e kenaqshme |

Adresa: Tek Brryli

Botuar më 12/09/2019
e kenaqshme

VILA VERDE HOTEL GROUP NE DURRES Kërkon të punësojë Kamarier bari

Me eksperience pune. Te komunikoje Anglisht. Te jete korrekt dhe serioz ne pune. Ofrohet page e kenaqshme dhe kushte shume te mira pune. Dergoni Cv ne: info@vilaverdebeach.com, Durrës, Adresa: Durres, plazh, lagja 13.

Botuar më 19/09/2019

VILA VERDE HOTEL GROUP NE DURRES Kërkon të punësojë Sanitare

Me eksperience pune.Te jete korrekte ne pune. Ofrohet page e kenaqshme dhe kushte shume te mira pune. Dergoni Cv ne: info@vilaverdebeach.com, Durrës, Adresa: Durres, plazh, lagja 13.

Botuar më 19/09/2019

VILA VERDE HOTEL GROUP NE DURRES Kërkon të punësojë Roje

Nate. Te jete korrekt ne pune. Ofrohet page e kenaqshme dhe kushte shume te mira pune. Dergoni Cv ne: info@vilaverdebeach.com, Durrës, Adresa: Durres, plazh, lagja 13.

Botuar më 19/09/2019

VILA VERDE HOTEL GROUP NE DURRES Kërkon të punësojë Recepsionist

Per Turnin III. Me eksperience pune. Te komunikoje Anglisht. Te jete korrekt dhe serioz ne pune. Ofrohet page e kenaqshme dhe kushte shume te mira pune. Dergoni Cv ne: info@vilaverdebeach.com, Durrës, Adresa: Durres, plazh, lagja 13.

Botuar më 19/09/2019

Kompani qe operon ne fushen Fast Food Restorant Kërkon të punësojë Magaziniere

Me keto kritere:-Te kete mbaruar arsimin e larte dega Ekonomik.-Te kete ekperience pune minimalisht 5 vite.-Te njohe programin Financa 5.-Mosha mbi 35 vjec.Ofrohen kushte te mira pune dhe page e kenaqshme.Personat e interesuar te kontaktojne ne numrin e telefonit, Adresa: Rruga e Elbasanit,

Botuar më 19/09/2019

Kompani qe operon ne fushen Fast Food Restorant Kërkon të punësojë Menaxher/e

-Te eksperience pune ne fushen e gastronomise.-Te kete perfundur arsimin e larte Administrim Biznes.-Te jete fleksibel me oraret. -Te jete korrekt/e, serioze, bashkpunuese ne grup.-Mosha 30-45 vjec.-Ofrohen kushte te mira, page e kenaqshme +sigurime, Adresa: Rruga e Elbasanit,

Botuar më 19/09/2019

Bar Firenze Kërkon të punësojë Kamarier

Me eksperience pune, paga e kenaqshme+siguracione, Adresa: Komuna e Parisit, Rr. e Kosovareve, prane Kompleksit Dinamo

Botuar më 19/09/2019

PICERI -BYREKTORE BUCKO Kërkon të punësojë Punonjese

Paga e kenaqshme, Tiranë, Adresa: Laprake, prane spitalit Ushtarake

Botuar më 19/09/2019

BAR KAFE 1 Kërkon të punësojë Kamarier

Ofrohen kushte te mira pune dhe page e kenaqshme, Tiranë, Adresa: Rruga Thoma Koxhaj, pallatet Cabej, Misto Mame

Botuar më 19/09/2019

Piceri Fast Food Ani Kërkon të punësojë Punonjes fast-foodi

(meshkuj dhe femra). Paga dhe kushte pune te kenaqshme, Adresa: Qyteti Studenti, Rr. "Budi"

Botuar më 19/09/2019