Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

RESTORANT-PICERI "KLEDI" Kërkon të punësojë Ndihmes picier/e

Te njohe shume mire kuzhinen tradicionale dhe ate italiane, Tiranë, Adresa: Rruga e ...

Botuar më 14/07/2018

RESTORANT-PICERI "KLEDI" Kërkon të punësojë Kuzhinier/e

Te njohe shume mire kuzhinen tradicionale dhe ate italiane, Tiranë, Adresa: Rruga e ...

Botuar më 14/07/2018

RESTORANT-PICERI "KLEDI" Kërkon të punësojë Ndihmes kuzhinier/e

Tiranë, Adresa: Rruga e Kavajes, prane qendres Globe

Botuar më 14/07/2018

Bar Kafe "Trendafili i Bardhe" Kërkon të punësojë Picier/e

- Krepier/e. Me eksperience pune. Paga 50.000 leke, Adresa: Blv. “Gjergj Fishta”,...

Botuar më 12/07/2018

Bar Restorant ne Spille Kërkon të punësojë Pastruese

Me eksperience pune. Page e kenaqshme, kushte shume te mira, ushqim dhe strehim i siguruar., Adresa: Spille, Kavaje

Botuar më 21/07/2018

Bar Restorant ne Spille Kërkon të punësojë Kamarier

Me eksperience pune. Page e kenaqshme, kushte shume te mira, ushqim dhe strehim i siguruar., Adresa: Spille, Kavaje

Botuar më 21/07/2018

Bar Restorant ne Spille Kërkon të punësojë Barist

Me eksperience pune. Page e kenaqshme, kushte shume te mira, ushqim dhe strehim i siguruar., Adresa: Spille, Kavaje

Botuar më 21/07/2018

Shisha Lounge je Kërkon të punësojë Kamarier/e

Me eksperience punePaga e kenaqshme + siguracione, Adresa: Rr. "Myslym Shyri", prane Intersport

Botuar më 20/07/2018

Supermarket Mishi Kërkon të punësojë Punetore

(1 Punonjese). Te jene e specializuar dhe me pervoje pune per pastrimin e mishit nga kockat. Paga 30.000 leke + siguracion. Mosha deri 40 vjeçe. Orari punes 08:00-16:00, Adresa: Insitut Bujqesor

Botuar më 20/07/2018

BAR KAFE "TIRANA" Kërkon të punësojë Kamariere

Femer. Mosha deri ne 30 vjeç, Me ose pa eksperience, Tiranë, Adresa: Rruga e Kavajes, tek Pallati me Shigjeta

Botuar më 20/07/2018

KOMPANIA B&B FOOD SERVICE Kërkon të punësojë Menaxher/e

Recepsioni per Sherbimi Delivery. Mosha 35 – 45 vjeç. Ofrohet pagese shume e mire, kushte te mira pune +sigurime, Adresa: Rr. "Elbasanit", prane Ambasades Amerikane

Botuar më 20/07/2018

KOMPANIA B&B FOOD SERVICE Kërkon të punësojë Punonjes fast-foodi

(M/F).Ofrohet pagese shume e mire, kushte te mira pune +sigurime, Adresa: Rr. "Elbasanit", prane Ambasades Amerikane

Botuar më 20/07/2018

Bar Kafe (lokal familjar) Kërkon të punësojë Punetore

Paga: 25000+siguracione |

1 dite ne jave pushim, Adresa: Tek Astiri,Tirane

Botuar më 20/07/2018
25000+siguracione