Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

BANAKIERE BIOTEKA JUICE & SMOOTHIE SHOP Kërkon të punësojë

Paga: 30.000 leke+bakshishe dhe sigurime shoqerore |

(Femer)e cila do te merret edhe me qerimin dhe pastrimin e frutave. Nje dite pushimi ...

Botuar më 07/10/2019
30.000 leke+bakshishe dhe sigurime shoqerore

DISTRIBUTOR Dy kompani italiane lider ne sektorin e tyre kerkojne me urgjence Ne Rrethe dhe Profesioniste te shitjes per linjat e tyre

Paga: e kenaqshme |

Te kete njohje te tregut ( biznese te mesem dhe te larte)Preferohet te kete patente d...

Botuar më 07/10/2019
e kenaqshme

Restorant Peshku Kërkon të punësojë Kamarier

Me eksperience pune ne Restorant Peshku. Mosha 25 – 40 vjeç. Puna me 2 turne. Ofrohen kushte shume te mira pune. Page e kenaqshme, Adresa: Adresa: Rr. “Kavajes”, prane Alfa Bank

Botuar më 14/10/2019

PASTIÇERI “TITO” Kërkon të punësojë Furrtar / furrxhi

* Turni III. * Me eksperience pune. * Ofrohen paga shume te mira + siguracion. * Kushte shume te mira pune, Adresa: Tek Xhamlliku, Sheshi Shtraus

Botuar më 14/10/2019

Aba 21 Fine Restaurant Kërkon të punësojë Hostes

* Te komunikoje Anglisht, Italisht. * Ofrohet page konkuruese ne treg dhe kushte te mira pune. Te punesuarit do te kene oportunitetin te punojne krah nje nga shefave me te mire ne Europe, Adresa: ABA Bussines Center, kati 21, Tirane.

Botuar më 14/10/2019

Aba 21 Fine Restaurant Kërkon të punësojë Kamarier/e

* Me dhe pa eksperience pune. * Kushte me konkuruese ne treg! Te punesuarit do te kene oportunitetin te punojne krah nje nga shefave me te mire ne Europe, Adresa: ABA Bussines Center, kati 21, Tirane.

Botuar më 14/10/2019

Deluxe Lounge Kërkon të punësojë Ndihmes banakiere

Me eksperience pune. Paga e kenaqshme + siguracion, Adresa: Rr. "Don Bosko".

Botuar më 14/10/2019

Deluxe Lounge Kërkon të punësojë Pastruese

Me eksperience pune. Paga e kenaqshme + siguracion, Adresa: Rr. "Don Bosko".

Botuar më 14/10/2019

Deluxe Lounge Kërkon të punësojë Banakiere

Me eksperience pune. Paga e kenaqshme + siguracion, Adresa: Rr. "Don Bosko".

Botuar më 14/10/2019

HOTEL DIVJAKA RESORT Kërkon të punësojë Kamarier restoranti

Page e kenaqshme. Kushte te mira pune, Adresa: Divjak

Botuar më 14/10/2019

Aba 21 Fine Restaurant Kërkon të punësojë Kuzhinier

- Ndihmes Kuzhinier. * Me eksperience pune. * Kushte me konkuruese ne treg! Te punesuarit do te kene oportunitetin te punojne krah nje nga shefave me te mire ne Europe, Adresa: ABA Bussines Center, kati 21, Tirane.

Botuar më 14/10/2019

KUZHINIERE RESTORANT TE PJATA Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

(femer) per gatime tradicionale. Me pervoje pune., Adresa: Gjykata e Krimeve te Renda, prane Stacionit te Trenit

Botuar më 14/10/2019
e kenaqshme
)