Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

TWIST BAR Kërkon të punësojë Kamariere

/Kamarier. Me eksperience pune, Adresa: Adresa 1: Blv. “Zogu I”, prane stacioni t...

Botuar me 21/10/2018

Restorant Peshku Altea Kërkon të punësojë Kamarier/e

Per restorant peshku. Paga dhe kushte te mira pune, Adresa: Vorri i Bomit

Botuar me 19/10/2018

Restorant Peshku Altea Kërkon të punësojë Pjatalarese

Per restorant peshku. Paga dhe kushte te mira pune, Adresa: Vorri i Bomit

Botuar me 19/10/2018

Restorant Peshku Altea Kërkon të punësojë Pastruese

Per restorant peshku. Paga dhe kushte te mira pune, Adresa: Vorri i Bomit

Botuar me 19/10/2018

Restorant Peshku Altea Kërkon të punësojë Shites/e

Peshku. Paga dhe kushte te mira pune, Adresa: Vorri i Bomit

Botuar me 19/10/2018

Restorant Piceri Gusto Italiano Kërkon të punësojë Kamariere

(femer). Te dije Italisht, Anglisht. Te kete eksperience pune. Paga shume e mire., A...

Botuar me 18/10/2018

BAR PASTICERI DEA Kërkon të punësojë Shitese

Me ekpserience pune. Ofrohen kushte te mira pune dhe page e kenaqshme., Adresa: Ish Parku i Autobuzave

Botuar me 22/10/2018

Fast Food 1000 buzeqeshje Kërkon të punësojë Kuzhinier

Me eksperience pune te kete punuar me pare ne fast food dhe te kete eksperience te gjate pune ne kete fushe. Te interesuarit te paraqiten prane ambjenteve tona:, Tiranë, Adresa: Prane kryqezimit me Vasil Shanto

Botuar me 22/10/2018

Bar Kafe Kërkon të punësojë Kamarier

Me eksperience pune., Adresa: Ish blloku

Botuar me 22/10/2018

Basic Pica Kërkon të punësojë Shperndares picash

(Motorrist) me motorrin e tij. Me eksperience pune, Adresa: Tek Fresku, kryqezimi i teleferikut

Botuar me 22/10/2018

Fame Bar Kërkon të punësojë Banakier

Me eksperience pune. Mosha 25-40 vjec, Adresa: Rr."Teodor Keko", perballe Kastratit, Astir

Botuar me 22/10/2018

KOMPANIA B&B FOOD SERVICE Kërkon të punësojë Punonjes fast-foodi

(Vajza dhe Djem). Mosha 20-35 vjeç. Me ose pa eksperience pune. Ofrohet pagese shume e mire, kushte te mira pune +sigurime, Adresa: Rr. "Elbasanit", prane Ambasades Amerikane

Botuar me 22/10/2018

KOMPANIA B&B FOOD SERVICE Kërkon të punësojë Kamarier/e

Me eksperience pune. Te jene te komunikueshem. Ofrohet pagese shume e mire, kushte te mira pune +sigurime, Adresa: Rr. "Elbasanit", prane Ambasades Amerikane

Botuar me 22/10/2018

KOMPANIA B&B FOOD SERVICE Kërkon të punësojë Kasiere

(F). Mosha 20-35 vjeç. Me ose pa eksperience pune. Ofrohet pagese shume e mire, kushte te mira pune +sigurime, Adresa: Rr. "Elbasanit", prane Ambasades Amerikane

Botuar me 22/10/2018

Bar First Kërkon të punësojë Banakier/e

Paga: e kenaqshme |

Ofrohen kushte shume te mira pune, Adresa: Blv. "Gjergj Fishta", prane ish Ekspozites.

Botuar me 22/10/2018
e kenaqshme