Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

SHITESE Ellie's Flowers Me 11 vite eksperience ne treg Kërkon të punësojë

Paga: Teper e kenaqshme |

Me eksperience pune. Te disponoj rregullat baze te miresjelljes, te kete eksperience ...

Botuar më 28/02/2020
Teper e kenaqshme

RROBAQEPESE Kerkojme Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune. Paga e sigurte. Puna e sigurt. Sigurimet te paguara 100% nga fir...

Botuar më 25/02/2020
e kenaqshme

KUZHINIERE Kerkohet

Paga: dhe kushte te mira pune |

Per kuzhine tradicionale. Me eksperience pune., Adresa: Rr. "Myslym Keta", ...

Botuar më 21/02/2020
dhe kushte te mira pune

KUZHINIERE Grandma's Kitchen Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune ne gatime tradicionale, lokali funksionon me banjomari. Mosha 35-45 vjeç. Orari i punes 14.00-22.00. Paga e kenaqshme, Adresa: Don Bosko, Vizxion Plus

Botuar më 28/02/2020
e kenaqshme

SHITESE Ellie's Flowers Me 11 vite eksperience ne treg Kërkon të punësojë

Paga: Teper e kenaqshme |

Me eksperience pune. Te disponoj rregullat baze te miresjelljes, te kete eksperience pune, 20-40 vjec, Adresa: Rruga "Deshmoret e 4 Shkurtit", Tiranë

Botuar më 28/02/2020
Teper e kenaqshme

PASTRUESE HOTEL SOLEO Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Per punesim PART TIME, 4 ore ne dite, Adresa: Perballe Birra Tirana, rruga Konferenca e Pezes, Tiranë

Botuar më 28/02/2020
e kenaqshme

SHITESE Furre Buke Pastiçeri Kërkon të punësojë

Paga: page 27000+ konsum |

Me eksperince pune, Adresa: Rruga e dibres, mbrapa komisariatit nr.4

Botuar më 28/02/2020
page 27000+ konsum

BANAKIER/E RETURN COFFEE Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune, kushte te mira pune,puna me turne, te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit, Adresa: Unaze e re, prane Astirit, Tiranë

Botuar më 27/02/2020
e kenaqshme

KAMARIER/E RETURN COFFEE Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune, kushte te mira pune, te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit, Adresa: Unaze e re, prane Astirit, Tiranë

Botuar më 27/02/2020
e kenaqshme

PUNONJESE Fabrik Brumi Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

(FEMRA), Adresa: Tirane

Botuar më 27/02/2020
e kenaqshme

PASTRUESE Bar Restorant Piceri Mystic Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e pjesshme | Paga: shume e kenaqshme |

Kerkohet nje pastruese per restorantin me kohe te pjesshme, Tiranë

Botuar më 27/02/2020
shume e kenaqshme

KAMARIER Bar Restorant Piceri Mystic Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: shume e kenaqshme |

Tiranë

Botuar më 27/02/2020
shume e kenaqshme

PASTRUESE Bar Restorant Piceri Mystic Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e pjesshme | Paga: shume e kenaqshme |

Me eksperience, nga 25 deri ne 50 vjec, Adresa: Rr. Perlat Rrexhepi, Tiranë

Botuar më 27/02/2020
shume e kenaqshme
)