Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

Bar Pasticeria Franceze Kërkon të punësojë Pastruese

Turni I, Adresa: Ish Blloku. Per me teper kontaktoni ne:

Botuar më 13/11/2018

BAR-RESTORANT VIKING Kërkon të punësojë Kamariere

Restoranti. Puna turni I, Adresa: Rr. “Asim Zeneli” ,pranë RTSH-se. Orari i tele...

Botuar më 09/11/2018

BAR KAFE Kërkon të punësojë Kamarier

Paga: e kenaqshme |

Te inresuarit te kontaktojne ne numrin :, Adresa: Rruga Robert Shvarc, Prane Qendres Kristal

Botuar më 16/11/2018
e kenaqshme

Brilant Antik Hotel Kërkon të punësojë Kamarier/e

Turni II, te kete njohuri te gjuhes angleze, Tiranë

Botuar më 16/11/2018

Bar Kafe Kërkon të punësojë Banakiere

Me eksperience pune, Adresa: Blv. "Zog I", perballe Ministrise se Drejtesise

Botuar më 16/11/2018

Shisha Lounge Kërkon të punësojë Banakier

Me eksperience pune. Paga e kenaqshme + siguracione. Kushte te mira pune, Adresa: Rr. "Myslym Shyri", prane Intersport

Botuar më 16/11/2018

Shisha Lounge Kërkon të punësojë Kamarier/e

Me eksperience pune. Paga e kenaqshme + siguracione. Kushte te mira pune, Adresa: Rr. "Myslym Shyri", prane Intersport

Botuar më 16/11/2018

FAST FOOD PICERI MEVLANI Kërkon të punësojë Recepsioniste

Puna me dy turne. Orari i punes 19.00-01.00, paga 20000 leke. Me ose pa eksperience pune, Adresa: Qyteti Studenti, perballe Godines 1, Universiteti Metropolitan

Botuar më 16/11/2018

FAST FOOD PICERI MEVLANI Kërkon të punësojë Ndihmese fast-food-i

Per turnin e pare dhe te dyte, paga 25000 Leke, Adresa: Qyteti Studenti, perballe Godines 1, Universiteti Metropolitan

Botuar më 16/11/2018

Kerkohen Punonjese

Per Mbushje Ulliri, Puna 8 ore ne ditë, Pagese dhe kushte pune shume te mira, me siguracion, Adresa: Rr. “Jordan Misja”

Botuar më 16/11/2018

Firma “Ani” Kërkon të punësojë Financiere

Per hotel, me eksprience pune mbi 10 vjetDetyrat:Rregjistrimi I faturave dhe dokumentave te tjera ne kontabilitetNxjerrja e pagave te punonjesveRakordimi i inventareve per barinKryerja e detyrave te tjera ne sektorin e finances per nevojat e kompaniseKriteret:Te kene mbaruar Fakultetin EkonomikTe kene eksperience pune ne meparshme ne kete profil te pakten 10 vjetTe kene njohuri te mira te kontabilitetit Alpha/Paketa officeTe interesuarat te dergojne CV me foto tek adresa: reception@hotelaustria.al, Adresa: Rr. "Dibres", mbrapa Ambulances se Madhe (tek 9-kateshet)

Botuar më 16/11/2018