Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

Kerkohet Picier

Me eksperience pune. Paga 40.000 leke+siguracione+ ushqim. Nje dite ne jave pushim, T...

Botuar më 20/08/2019

RESTORANT FIORE Kërkon të punësojë Ndihmes kuzhiniere

(F). Paga e kenaqshme, Tiranë, Adresa: Rr. Dervish Hima, prane stadiumit Qemal Stafa

Botuar më 26/08/2019

CHLOE BAR 2 Kërkon të punësojë Sanitare

Me ose pa eksperience pune. Ofrohet pagese e kenaqshme dhe kushte shume te mira pune. Orari i telefonave nga ora 8.00-15.00, Adresa: Tek Zogu Zi.

Botuar më 26/08/2019

CHLOE BAR 2 Kërkon të punësojë Kamarier/e

Me ose pa eksperience pune. Ofrohet pagese e kenaqshme dhe kushte shume te mira pune. Orari i telefonave nga ora 8.00-15.00, Adresa: Tek Zogu Zi.

Botuar më 26/08/2019

CHLOE BAR 2 Kërkon të punësojë Ndihmes banakiere

Me ose pa eksperience pune. Ofrohet pagese e kenaqshme dhe kushte shume te mira pune, Adresa: Tek Zogu Zi.

Botuar më 26/08/2019

Pescato Kërkon të punësojë Kamarier

Me eksperience pune, Adresa: Kompleksi i Delijirgjit

Botuar më 26/08/2019

Bar Kafe Alpin Kërkon të punësojë Banakier

Me eksperience pune, Adresa: Rr. "Allaman Dervishi”, perballe Casa Italia, prane karburant Dhima

Botuar më 26/08/2019

Bar Kafe Alpin Kërkon të punësojë Kamarier/e

Me eksperience pune, Adresa: Rr. "Allaman Dervishi”, perballe Casa Italia, prane karburant Dhima

Botuar më 26/08/2019

DYQAN PESHKU Kërkon të punësojë Punetore

Femer per pastrim peshku, Adresa: Rruga Muhamed Gjollesha, perball ish Diplomat 1

Botuar më 26/08/2019

Zgara Albania Kërkon të punësojë Picier

Me eksperience pune. Paga shume e mire, Adresa: Ne qender te Tiranes, prane Bankes Shqiptare

Botuar më 26/08/2019

Bar First Kërkon të punësojë Banakier/e

Paga: e kenaqshme |

Kushte shume te mira pune, Adresa: Blv. "Gjergj Fishta", rr. "Nikolla Jorga", prane ish Ekspozites

Botuar më 26/08/2019
e kenaqshme