Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

Piceri Neri Kërkon të punësojë Picier

Paga dhe kushte pune te kenaqshme, Adresa: Brenda Qendres Concord Center

Botuar më 18/03/2019

Piceri Neri Kërkon të punësojë Shperndares picash

(Motorrist). Paga dhe kushte pune te kenaqshme, Adresa: Brenda Qendres Concord Center

Botuar më 18/03/2019

Piceri Neri Kërkon të punësojë Ndihmes picier

Paga dhe kushte pune te kenaqshme, Adresa: Brenda Qendres Concord Center

Botuar më 18/03/2019

Kompleksi Lura II Kërkon të punësojë Kuzhinier

Me eksperience pune. Paga e kenaqshme, Adresa: Gjiri Lalzit

Botuar më 11/03/2019

Kompleksi Lura II Kërkon të punësojë Menaxher

Me eksperience pune. Paga e kenaqshme, Adresa: Gjiri Lalzit

Botuar më 11/03/2019

HELIOS GASTRONOMI Kërkon të punësojë Ndihmes kuzhinier

- Ndihmes Pastiçiere. Ofrohet: Page e kenaqshme dhe kushte te mira pune. Te interesuarit te dergojne CV me foto ne shqip ne: hr@heliosgastronomi.com ose te paraqiten ne, Adresa: Rr. "Besim Alla", prane Kompleksit Cabej.

Botuar më 19/03/2019

HELIOS GASTRONOMI Kërkon të punësojë Shperndares

- Motorrist per shperndarje Delivery me motorrin e tij. Page e kenaqshme. Te interesuarit te dergojne CV me foto ne shqip ne: hr@heliosgastronomi.com ose te paraqiten ne, Adresa: Rr. "Besim Alla", prane Kompleksit Cabej.

Botuar më 19/03/2019

HELIOS GASTRONOMI Kërkon të punësojë Kuzhinier/e

Ofrohet: Page e kenaqshme dhe kushte te mira pune. Te interesuarit te dergojne CV me foto ne shqip ne: hr@heliosgastronomi.com ose te paraqiten ne, Adresa: Rr. "Besim Alla", prane Kompleksit Cabej.

Botuar më 19/03/2019

FURRE BUKE PASTICERI Kerkon te punesoje 2 Shitese

Paga e kenaqshme. Kushte te mira pune, Tiranë, Adresa: Adresa: Rr. “Myslym Shyri”, perballe Albtelecom

Botuar më 19/03/2019

Piceri Kërkon të punësojë Shperndares picash

(Motorrist) vetem ne zonen e Liqenit(zone e caktuar), orari i punes 11.30-16.30 dhe 17.00-22.00. Page e kenaqshme, Tiranë, Adresa: Liqeni i thate

Botuar më 19/03/2019

Restorant Italian Familjar Kërkon të punësojë Ndihmes kuzhiniere

Me eksperience pune ne restorante, orari punes 10.00 – 17.00, Tiranë, Adresa: Prane shkolles Petronini Luarasi

Botuar më 19/03/2019

Creperia P.N.L. Kërkon të punësojë Punonjes

Te rinj dhe te reja me ose pa eksperience pune, Tiranë, Adresa: Rr. Sami Frasheri, perballe shkolles Petro Nini Luarasi

Botuar më 19/03/2019

Galaxy Bar Kërkon të punësojë Ndihmes kamarier

Puna 5 ore paradite. Paga e kenaqshme dhe kushte te mira pune, Adresa: Bulevardi Ri, 50m djathtas, ish Stacioni trenit

Botuar më 19/03/2019

Galaxy Bar Kërkon të punësojë Kamariere

(F). Turni II. Paga e kenaqshme dhe kushte te mira pune, Adresa: Bulevardi Ri, 50m djathtas, ish Stacioni trenit

Botuar më 19/03/2019