Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

PICERI IL SOLE Kërkon të punësojë Picier

Me eksperience pune. Paga 40.000 leke+siguracione+ ushqim. Nje dite ne jave pushim, T...

Botuar më 16/05/2019

Te Birra Stela Kërkon të punësojë Pjatalarese

Kontrata: Kohe e plote |

Eksperience: 2 vjet - 2 vjet, Tiranë, Adresa: Autostrada Tirane-Durres, Km7, Mezez, ...

Botuar më 15/05/2019

Gozip Bar Restorant Kërkon të punësojë Ndihmes kuzhinier/e

Kushte te mira pune. Paga e kenaqshme, Adresa: Blv. "Zog I", prane Ministrise e Drejtesise, ish Zeri Popullit

Botuar më 19/05/2019

Kerkohen Punonjese

Femra per Mbushje Ulliri. Puna 8 ore ne ditë, Pagese dhe kushte pune shume te mira, me siguracion, Adresa: Rr. “Jordan Misja”, ish UMB-ja, rruga e burgut 313, prane Kolegjit Turk

Botuar më 19/05/2019

KERKOHET Bari

Per ruajtjen e lopeve. Paga mujore 50.000 leke ne muaj. Kushte normale banimi., Adresa: Tropoje.

Botuar më 19/05/2019

Restorant Bruxelles ne Golem, Mali Robit Kërkon të punësojë Ndihmes kuzhiniere

(Femer). Restoranti ofron metode pune Perendimore dhe per te interesuarit ofrohet trajnim. Strehim, ushqim dhe transport i siguruar. Ofrohet page e larte (mbi nivelin e tregut), Adresa: Golem, tek Mali Robit, prane kompleksit Fafa

Botuar më 19/05/2019

Restorant Bruxelles ne Golem, Mali Robit Kërkon të punësojë Banakiere

(Femer). Restoranti ofron metode pune Perendimore dhe per te interesuarit ofrohet trajnim. Strehim, ushqim dhe transport i siguruar. Ofrohet page e larte (mbi nivelin e tregut), Adresa: Golem, tek Mali Robit, prane kompleksit Fafa

Botuar më 19/05/2019

Restorant Bruxelles ne Golem, Mali Robit Kërkon të punësojë Kamariere

(Femra). Restoranti ofron metode pune Perendimore dhe per te interesuarit ofrohet trajnim. Strehim, ushqim dhe transport i siguruar. Ofrohet page e larte (mbi nivelin e tregut), Adresa: Golem, tek Mali Robit, prane kompleksit Fafa

Botuar më 19/05/2019

Deluxe Lounge Kërkon të punësojë Kamarier

Me eksperience pune. Paga e kenaqshme + siguracion, Adresa: Rr. "Don Bosko".

Botuar më 19/05/2019

KERKOHET Kuzhinier

Me eksperience pune ne kuzhinen tradicionale, Adresa: Don Bosko

Botuar më 19/05/2019

Restorant Bruxelles ne Golem, Mali Robit Kërkon të punësojë Sanitare

Restoranti ofron metode pune Perendimore dhe per te interesuarit ofrohet trajnim. Strehim, ushqim dhe transport i siguruar. Ofrohet page e larte (mbi nivelin e tregut), Adresa: Golem, tek Mali Robit, prane kompleksit Fafa

Botuar më 19/05/2019

Gozip Bar Restorant Kërkon të punësojë Banakiere

Kushte te mira pune, Adresa: Blv. "Zog I", prane Ministrise e Drejtesise, ish Zeri Popullit

Botuar më 19/05/2019