Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

Kerkohet Staf Financiere

Me eksperience pune mbi 5 vjet dhe te dije programet Alfa, Financa 5 me mundesi rritj...

Botuar me 14/09/2018

Kerkohet Staf Shofer

Me pervoje pune ne shperndarje buke dhe uje te bidonave 6 dhe 10 liter (me interest ...

Botuar me 14/09/2018

Kerkohet Staf Elektromekanik

Me pervoje pune ne furra buke , ose linja prodhimi agroushqimore

Botuar me 14/09/2018

THE NEST CAFE Kërkon të punësojë Banakier/e

Me eksperience pune, Tiranë, Adresa: kodra e diellit prane nenkalimit, prane servis ...

Botuar me 10/09/2018

TWIST BAR Kërkon të punësojë Kamariere

Me eksperience pune, Adresa: Blv. “Zogu I”, prane stacioni te trenit.

Botuar me 01/09/2018

KMY Kërkon të punësojë Shitese

Per supermarket KMY Durres. Preferohet me eksperience pune ne te njejtin pozicion. Mosha mbi 23 vjec MENYRA E APLIKIMIT*: Kandidatet e interesuar mund te dergojne aplikimet e tyre(CVdhe Referenca) me email ne adresat elektronike drejtoriaeblerjeve@kmy.al dhe info@kmy.alKandidatet mund te paraqiten cdo dite nga e hena ne te premte tek zyrat qendrore te KMY-se, ora 09:00-11:00

Botuar me 19/09/2018

KMY Kërkon të punësojë Kasiere

KMY Durres. Me eksperiece pune mbi 2 vjet ne te njejtin pozicion. Mosha mbi 23 vjec. MENYRA E APLIKIMIT*: Kandidatet e interesuar mund te dergojne aplikimet e tyre(CVdhe Referenca) me email ne adresat elektronike drejtoriaeblerjeve@kmy.al dhe info@kmy.alKandidatet mund te paraqiten cdo dite nga e hena ne te premte tek zyrat qendrore te KMY-se, ora 09:00-11:00

Botuar me 19/09/2018

KMY Kërkon të punësojë Sistemuese

Ne KMY Durres. Preferohet me eksperience pune ne te njejtin pozicion. MENYRA E APLIKIMIT*: Kandidatet e interesuar mund te dergojne aplikimet e tyre(CV dhe Referenca) me email ne adresat elektronike drejtoriaeblerjeve@kmy.al dhe info@kmy.alKandidatet mund te paraqiten cdo dite nga e hena ne te premte tek zyrat qendrore te KMY-se, ora 09:00-11:00

Botuar me 19/09/2018

KMY Kërkon të punësojë Shitese

Banaku ne supermarket. Me eksperience pune mbi nje vit ne pozicion pune te ngjashem. Mosha mbi 30 vjec. MENYRA E APLIKIMIT*: Kandidatet e interesuar mund te dergojne aplikimet e tyre(CVdhe Referenca) me email ne adresat elektronike drejtoriaeblerjeve@kmy.al dhe info@kmy.alKandidatet mund te paraqiten cdo dite nga e hena ne te premte tek zyrat qendrore te KMY-se, ora 09:00-11:00

Botuar me 19/09/2018

KMY Kërkon të punësojë Sistemuese

Ne supermarket.Preferohet me eksperience pune ne te njejtin pozicion.MENYRA E APLIKIMIT*: Kandidatet e interesuar mund te dergojne aplikimet e tyre(CVdhe Referenca) me email ne adresat elektronike drejtoriaeblerjeve@kmy.al dhe info@kmy.alKandidatet mund te paraqiten cdo dite nga e hena ne te premte tek zyrat qendrore te KMY-se, ora 09:00-11:00

Botuar me 19/09/2018

KMY Kërkon të punësojë Magazinier

Me eksperience pune mbi 2 vjet ne te njejtin pozicion I/e afte per te punuar ne grup me stafin e tij. MENYRA E APLIKIMIT*: Kandidatet e interesuar mund te dergojne aplikimet e tyre(CVdhe Referenca) me email ne adresat elektronike drejtoriaeblerjeve@kmy.al dhe info@kmy.alKandidatet mund te paraqiten cdo dite nga e hena ne te premte tek zyrat qendrore te KMY-se, ora 09:00-11:00

Botuar me 19/09/2018

KMY Kërkon të punësojë Kasap

Me eksperience pune te meparshmete jete I disponueshem per tepunuar me turne. MENYRA E APLIKIMIT*: Kandidatet e interesuar mund te dergojne aplikimet e tyre(CVdhe Referenca) me email ne adresat elektronike drejtoriaeblerjeve@kmy.al dhe info@kmy.alKandidatet mund te paraqiten cdo dite nga e hena ne te premte tek zyrat qendrore te KMY-se, ora 09:00-11:00

Botuar me 19/09/2018

KMY Kërkon të punësojë Pergjegjese

Per dyqan/supermarket.Preferohet me arsim te larte Te jete e disponueshme per te punuar me turne. Mosha mbi 30 vjece MENYRA E APLIKIMIT*: Kandidatet e interesuar mund te dergojne aplikimet e tyre(CVdhe Referenca) me email ne adresat elektronike drejtoriaeblerjeve@kmy.al dhe info@kmy.alKandidatet mund te paraqiten cdo dite nga e hena ne te premte tek zyrat qendrore te KMY-se, ora 09:00-11:00

Botuar me 19/09/2018

KMY Kërkon të punësojë Asistente

Asistente ne Drejtorine e Blerjeve me eksperience pune 2 - 3 vjet ne pozicion pune te ngjashem.Mosha mbi 30 vjece. MENYRA E APLIKIMIT*: Kandidatet e interesuar mund te dergojne aplikimet e tyre(CVdhe Referenca) me email ne adresat elektronike drejtoriaeblerjeve@kmy.al dhe info@kmy.alKandidatet mund te paraqiten cdo dite nga e hena ne te premte tek zyrat qendrore te KMY-se, ora 09:00-11:00

Botuar me 19/09/2018