Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

TWIST BAR Kërkon të punësojë Punonjese

Per kendin e lojrave. Per me teper lutemi kontaktoni ne:, Adresa: Bulevardi Zogu I, p...

Botuar më 19/06/2018

TWIST BAR Kërkon të punësojë Banakier/e

Per me teper lutemi kontaktoni ne:, Adresa: Bulevardi Zogu I, prane Stacionit te tren...

Botuar më 19/06/2018

TWIST BAR Kërkon të punësojë Kamarier/e

Per me teper lutemi kontaktoni ne:, Adresa: Bulevardi Zogu I, prane Stacionit te tren...

Botuar më 19/06/2018

Mobileri ABM Kërkon të punësojë Usta

Te mirefillte ne fushen e mobileris. Mosha deri 45 vjec. Te jete i pajisur me patente...

Botuar më 18/06/2018

Mobileri ABM Kërkon të punësojë Ndihmes

Per mobileri. Me ose pa eksperience pune. Mundesisht te kete patemte., Adresa: Ish Po...

Botuar më 18/06/2018

Lokal 24 oresh, Mezeri Permetare Kërkon të punësojë Zgarist/e

Me eksperience pune, paga e kenaqshme, Tiranë, Adresa: Rreth rrotullimi i Zogut te Zi

Botuar më 21/06/2018

BAR MY DARLING Kerkon te punesoje Banakier/e

Me eksperience pune. Turni II. Mosha 20 - 30 vjeç, Adresa: Adersa: Rr. “Don Bosko”, Vizion Plus

Botuar më 21/06/2018

BAR MY DARLING Kerkon te punesoje Kamarier

Puna me turne Me eksperience pune, Tiranë, Adresa: Adersa: Rr. “Don Bosko”, Vizion Plus

Botuar më 21/06/2018

Noi's Barbistro Kërkon të punësojë Kamarier

Me eksperience pune, page e kenaqshme, Tiranë, Adresa: Rruga e Kosovareve

Botuar më 21/06/2018

PICERI REIS Kërkon të punësojë Shperndares

Per produktet e Kompanise. Te promovoje dhe te rrise shitjen e produkteve dhe sherbimeve te kompanise. Te kujdeset per respektimin e politikave te shitjes dhe sherbimeve te kompanise me qellim rritjen e cilesise se sherbimit.Te jete i komunikueshem, te dije te punoje ne grup, aftesi te mira organizative. Te besoje ne vlerat e biznesit si integriteti, morali dhe etika. Preferohet diplome universitare por jo e domosdoshme. Te kete leje drejtimi per motorr dhe makine, Adresa: Sheshi Willson, ne krah te bankes Procredit.

Botuar më 21/06/2018

FURRE BUKE NE TIRANE Kërkon të punësojë Furrtar / furrxhi

Me eksperience pune. Te interesuarit te kontaktojne ne:

Botuar më 21/06/2018

FURRE BUKE NE TIRANE Kërkon të punësojë Kamarier/e

Bari. Me eksperience pune. Te interesuarit te kontaktojne ne:

Botuar më 21/06/2018

FURRE BUKE NE TIRANE Kërkon të punësojë Shitese

Me eksperience pune. Te interesuarit te kontaktojne ne:

Botuar më 21/06/2018

Pasticeri Kërkon të punësojë Punetore

Paga: E kenaqshme |

FEMER. Preferohet me eksperience pune. Mosha 25-40 vjec. Orari i punes 6.00-14.00, e diela pushim. Te jete me banim te Komuna e Parisit. Te jete serioze dhe bashkepunuese., Adresa: Komuna e Parisit

Botuar më 21/06/2018
E kenaqshme