Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

AGJENT SHITJESH

Lajthiza Invest SH.A ofron vend pune per

Kërkon të punësojë

Kriteret

I Larte
Eksperienca ne fushen e menaxhimit, Minimumi 1 (nje) vit
Mosha e preferuar 25-40 vjece
Aplikantet per kete pozicion pune preferohen te jene rezident ne qytetet e permendura

Detyrat dhe Pagesa

Shume e kenaqshme
Kandidatet e interesuar jane te mirepritur te dergojne CV-ne e tyre ne adresen e e-mail ose te kontaktojne ne numrat si me poshte

Kontakte

Keto vende pune ofrohen per qytetet si ne vijim: Vlore, Fier, Shkoder, Elbasan, Lushnje, Korce, Lezhe, Sarande, Pogradec, Berat
info@lajthiza.al
Dërgo C.V-në tënde!

Botuar më 10/10/2019

)