Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

AGJENT SHITJESH

Kompania EHW kërkon kandidatë për pozicionin

Kërkon të punësojë

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme
Agjent Shitjesh/ Shofer. Kërkesat për kandidatin: Arsim i mesem por nuk perjashtohen edhe kandidate qe kane mbaruar arsimin e larte. Preferohen kandidate me eksperienca pune te ngjashme ne te shkuaren ne kompani distribucioni. Aftesi te mira organizative, negocimi, te punes se pavarur dhe te marrjes se pergjegjesise. Mosha: 25 -35 vjec idealisht. Te kete patente. Te interesuarit jane te lutur te dergojne dokumentet e meposhtem ne adresen e-mail: CV te azhornuar me foto • Fotokopje te diplomave te arsimit te mesem dhe te larte nese ka • Referenca nga punedhenesit e meparshem

Kontakte

info@ehwgmbh.com
Dërgo C.V-në tënde!

Botuar më 19/11/2019

)