Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

“il Gusto”, kërkon të punësojë: Menaxher/e Restoranti. Për të qenë i suksesshëm në këtë pozicion, duhet të njihni shumë mirë operacionet e restorantit dhe mënyrën sesi kryhet një Menaxher/e

Përshkrim

Shërbim profesional ndaj klientëve. Si menaxher, është përgjegjësia juaj të siguroni që restoranti të funksionojë në mënyrë efikase dhe fitimprurëse, duke ruajtur etikën dhe reputacionin e tij të mirë. Ju duhet të koordinoni një sërë aktivitetesh, pavarësisht madhësisë ose llojit, dhe të jeni përgjegjës për performancën e restorantit, standardet e cilësisë, shëndetit dhe sigurisë. Duhet të keni:3 ose më shumë vite përvojë të mëparshme si Menaxher Restoranti. Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV në adresën e mail: info@ilgustoalbania.com bashke me CV, ju lutem bashkëngjitni dhe letrën motivuese.

Karakteristika
Oferta pune, Ofroj punë, Shërbime për restorante
“il gusto”, kërkon të punësojë: menaxher/e restoranti. për të qenë i suksesshëm në këtë pozicion, duhet të njihni shumë mirë operacionet e restorantit dhe mënyrën sesi kryhet një, menaxher/e

Botuar më 21/06/2018

Telefon
Email