Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

HOTEL MONARC Kërkon të punësojë Kamarier restoranti

Ofrohet page e kenaqshme dhe kushte pune te mira Te interesuarit te dergojne CV me e-...

Botuar më 12/06/2019

Hotel Lugano Kërkon të punësojë Sanitare

Paga e kenaqshme. Kushte te mira pune +sigurime, Adresa: Rr. “Muhal Durri”, nr.34

Botuar më 17/06/2019

Kerkohet Agjent

(F/M) agjensie makinash me qera. Me eksperience pune. Te disponoje patente, te dije gjuhen Angleze, Tiranë

Botuar më 15/06/2019

Hotel Restorant TAFAJ Kërkon të punësojë Pastruese

Hoteli. Mosha deri ne 50 vjeç. Ofrohen kushte shume te mira pune dhe pagese e kenaqshme, Adresa: Ne qender te Tiranes

Botuar më 14/06/2019

Golden Hotel Himare Kërkon të punësojë Sanitare

Me eksperience pune ne hoteleri. Ofrohet pagese e kenaqshme, ushqim dhe strehim i siguruar, Adresa: Himare, Potam

Botuar më 14/06/2019

Kerkohet Recepsionist

/Recepsioniste, Adresa: Institut Kamez

Botuar më 13/06/2019

HOTEL ROLAND Kërkon të punësojë Kamarier

Paga e kenaqshme. Kushte pune shume te mira, Adresa: Rr. "Teodor Keko", tek Unaza e re

Botuar më 12/06/2019

ApartHotel Relax Kërkon të punësojë Masazhatore

Paga shume e kenaqshme. Ofrohet akomodimi dhe ushqimi., Sarandë

Botuar më 12/06/2019

HOTEL MONARC Kërkon të punësojë Kamarier restoranti

Ofrohet page e kenaqshme dhe kushte pune te mira Te interesuarit te dergojne CV me e-mail: ose te paraqitem me CV tek recepsionit, Adresa: Rr. "George W. Bush" & Blv "Zhan D’ark", Tiranë

Botuar më 12/06/2019

Kerkojme Sanitare

Me eksperience pune ne Hoteleri. Te kete deshire per pune. Vleresojme korrektesine dhe komunikimin. Mosha deri 45 vjeç. Orari punes 09:00 - 17:00, 3 here ne muaj pushim. Paga 30.000 leke

Botuar më 12/06/2019