Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

OXFORD HOTEL Kërkon të punësojë Banakiere

Me eksperience pune, Adresa: Rruga: "Xhorxhi Martini". Nr:10, Perballe me qendren Toptani.

Botuar më 18/03/2019

Ama Travel & Tours Kërkon të punësojë Agjente

Kerkohet: Agjente Udhetimi per punet operative ne zyre. Kanditatet duhet te dine shume mire programin Amadeus. Gjuhe te huaj Anglisht (prioritet gjuhet e tjera). E Diela pushim. Orari 09:00 – 17:30. Paga e kenaqshme dhe kushte te mira pune, Adresa: 30m siper ures se Brrylit. Dergoni CV ne adresen e E-mail: info.amatravel@gmail.com ose kontaktoni ne:

Botuar më 15/03/2019

HOTEL ROLAND Kërkon të punësojë Sanitare

Ofrohet page 30.000lek. Kushte pune shume te mira, Adresa: Rr. "Teodor Keko", tek Unaza e re

Botuar më 15/03/2019

Hotel Blue Sky Kërkon të punësojë Kamarier

Bari dhe restoranti. Me eksperience punePaga dhe kushte pune te kenaqshmeI ofrohet strehimi plus vaktet. Kontaktoni ne: Fb.Hotel Blue Sky - Saranda, Instagram: Hotel Blue Sky ose ne Email:, Adresa: Sarande

Botuar më 15/03/2019

Hotel Blue Sky Kërkon të punësojë Recepsioniste

Me eksperience punePaga dhe kushte pune te kenaqshmeI ofrohet strehimi plus vaktet. Kontaktoni ne: Fb.Hotel Blue Sky - Saranda, Instagram: Hotel Blue Sky ose ne Email:, Adresa: Sarande

Botuar më 15/03/2019

Hotel Blue Sky Kërkon të punësojë Shef kuzhine

Me eksperience punePaga dhe kushte pune te kenaqshmeI ofrohet strehimi pus vaktet. Kontaktoni ne: Fb.Hotel Blue Sky - Saranda, Instagram: Hotel Blue Sky ose ne Email:, Adresa: Sarande

Botuar më 15/03/2019

Hotel Blue Sky Kërkon të punësojë Kuzhinier

Me eksperience punePaga dhe kushte pune te kenaqshmeI ofrohet strehimi plus vaktet. Kontaktoni ne: Fb.Hotel Blue Sky - Saranda, Instagram: Hotel Blue Sky ose ne Email:, Adresa: Sarande

Botuar më 15/03/2019

Hotel Blue Sky Kërkon të punësojë Banakier

Me eksperience punePaga dhe kushte pune te kenaqshmeI ofrohet strehimi plus vaktet.Kontaktoni ne: Fb.Hotel Blue Sky - Saranda, Instagram: Hotel Blue Sky ose ne Email:, Adresa: Sarande

Botuar më 15/03/2019

Hotel Blue Sky Kërkon të punësojë Sanitare

Me eksperience punePaga dhe kushte pune te kenaqshmeI ofrohet strehimi pus vaktet. Kontaktoni ne: Fb.Hotel Blue Sky - Saranda, Instagram: Hotel Blue Sky ose ne Email:, Adresa: Sarande

Botuar më 15/03/2019

OXFORD HOTEL Kërkon të punësojë Punetore

Pastrimi. Te kete njohuri dhe ne lavanteri., Adresa: Rruga: "Xhorxhi Martini". Nr:10, Perballe me qendren Toptani.

Botuar më 14/03/2019