Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SANITARE

Njoftime pune - HOTEL IDEA

Kërkon të punësojë

Kriteret

Nje dite ne jave pushim.

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme

Kontakte

Bulevardi "Zogu I", perballe Ministrise se Drejtesise, rruga Dervish Hatixhe

Botuar më 05/12/2022

)