Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

RECEPSIONIST/E

Njoftime pune - HOTEL IDEA

Kërkon të punësojë

Kriteret

Nje dite ne jave pushim. Puna turni II

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshem

Kontakte

Bulevardi "Zogu I", perballe Ministrise se Drejtesise, rruga Dervish Hatixhe

Botuar më 05/12/2022

)