Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

PUNONJES MIREMBAJTJEJE MELIA HOTEL

Paga: paga shume e mire |

Kandidatet duhet te kene eksperience te meparshme pune, kushte shume te mira pune. tr...

Botuar më 24/01/2023
paga shume e mire

SANITARE PRIVILEGE HOTEL SPA - Kerkon te Punesoje

Paga: E kenaqshme |

Te kete eksperience pune, mosha: 25-55 vjece, puna eshte me 8 ore ne dite dhe nje dite pushimi ne jave, Tiranë

Botuar më 01/02/2023
E kenaqshme

NDIHMES KUZHINIER NJOFTIME PUNE - PRIVILEGE HOTEL SPA Kerkon te Punesoje

Kontrata: Kohe e plote | Paga: E kenaqshme |

Ndihmes kuzhinier per mengjeset, te kete eksperience pune ne kuzhine, mosha: 25-55 vjece, puna eshte me 8 orar dhe 1 dite ne jave pushim, Tiranë

Botuar më 01/02/2023
E kenaqshme

KUZHINIER/E MELIA HOTEL

Paga: paga shume e mire |

Kandidatet duhet te kene eksperience te meparshme pune, kushte shume te mira pune. transporti falas nga tirana dhe durresi. ushqimi i ofruar nga shoqeria. 1 dite ne jave pushim. leja vjetore sipas dispozitave te kodit te punes. oret shtese kompensohen sipas ligjit, per te aplikuar dergoni cv prane [email protected] ose ne whatsapp ne numrin 0684971685, Durrës

Botuar më 01/02/2023
paga shume e mire

KAMARIER/E MELIA HOTEL

Paga: paga shume e mire |

Kandidatet duhet te kene eksperience te meparshme pune, kushte shume te mira pune. transporti falas nga tirana dhe durresi. ushqimi i ofruar nga shoqeria. 1 dite ne jave pushim. leja vjetore sipas dispozitave te kodit te punes. oret shtese kompensohen sipas ligjit, per te aplikuar dergoni cv prane [email protected] ose ne whatsapp ne numrin 0684971685, Durrës

Botuar më 01/02/2023
paga shume e mire

PUNONJES MIREMBAJTJEJE MELIA HOTEL

Paga: paga shume e mire |

Kandidatet duhet te kene eksperience te meparshme pune, kushte shume te mira pune. transporti falas nga tirana dhe durresi. ushqimi i ofruar nga shoqeria. 1 dite ne jave pushim. leja vjetore sipas dispozitave te kodit te punes. oret shtese kompensohen sipas ligjit, per te aplikuar dergoni cv prane [email protected] ose ne whatsapp ne numrin 0684971685, Durrës

Botuar më 01/02/2023
paga shume e mire

SANITARE Njoftime pune - Hotel Agron Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Nje dite ne jave pushim., Adresa: Rruga Elbasanit, prane pallatit te Brigadave

Botuar më 31/01/2023
e kenaqshme

RECEPSIONIST Njoftime pune - HOTEL IDEA Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Nje dite ne jave pushim. Puna turni 2 dhe 3-te, Adresa: Bulevardi "Zogu I", perballe Ministrise se Drejtesise, rruga Dervish Hatixhe

Botuar më 31/01/2023
e kenaqshme

SANITARE Njoftime pune - HOTEL IDEA Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Sanitare per hotel. Nje dite ne jave pushim., Adresa: Bulevardi "Zogu I", perballe Ministrise se Drejtesise, rruga Dervish Hatixhe

Botuar më 31/01/2023
e kenaqshme

AGJENT UDHETIMESH KINGS TRAVEL Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: 400-500+ Bonuse |

Arsimi: i larte - i mesem, Gjuhet e huaja: anglisht, Programet kompjuterike: microsoft excel, ??KING'S TRAVEL?? Kërkon të punësojë Operatore Turistike??????EKSPERINECA E PUNES PERBEN AVANTAZH POR NUK ESHTE KRITER ?? Kriteret e punes :?Të ketë njohuri të mira në përdorimin e internetit dhe rrjeteve sociale?Të njohë shumë mirë gjuhen angleze.?Të jetë e motivuar dhe me dëshirë për të punuar ne grup.?Të ketë njohuri të shkëlqyeshme në të shkruar dhe të folur.?Deshire per te punuar dhe ambicie per rritje ne karriere!?KUSHTET E PUNES :??TURNI PARE OSE TURNI I DYTE??----------------------------------??Pagesa :??PAGE BAZE (SHUME E KENAQESHME)+BONUSE + RRITJE PAGE (NE VARESI TE OBJEKTIVAVE)????Adresa:100 metra nga Ish Policia Bashkiake(SQARE 21)ne Drejtim te Kryqezimit 21 DHJETORI??King's Travel??Të interesuarit të dërgojnë CV në adresën e??Email-it : [email protected], me ose pa eksperience, 20-27 vjec, bonuse, dt e aplikimeve:deri me 31 janar, Adresa: Rruga e kavajes 21 dhjetori, Tiranë

Botuar më 31/01/2023
400-500+ Bonuse

SANITARE Njoftime pune - Art Hotel Ne qender te Tiranes Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Sanitare Hoteli. Kushte te mira pune, Adresa: Rr. Kavajes, perballe Kishes Katolike

Botuar më 30/01/2023
e kenaqshme
)