Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

PASTRUESE

HOTEL NE TIRANE

Kërkon të punësojë

Kriteret

Hoteli per turnin e I (2 punonjese)

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme

Kontakte

Per me teper informacion kontaktoni ne:

Botuar më 09/10/2019

)