Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

Te Birra Stela Kërkon të punësojë Sanitare

Kontrata: Kohe e plote | Leke |

Eksperience: 2 vjet - 2 vjet, Tiranë, Adresa: Autostrada Tirane-Durres, Km7, Mezez, ...

Botuar më 15/05/2019

HOTEL IONIAN NE DHERMI Kërkon të punësojë Recepsioniste

(Femer). Me pervoje pune dhe gjuhe te huaj. Ushqim dhe strehim i siguruar, Adresa: Dhermi, hotel "Ionian"

Botuar më 21/05/2019

HOTEL IONIAN NE DHERMI Kërkon të punësojë Kamarier/e

Me pervoje pune. Ushqim dhe strehim i siguruar, Adresa: Dhermi, hotel "Ionia"

Botuar më 21/05/2019

MARK HOTEL DRYMADES Kërkon të punësojë Pastruese

Mosha deri ne 45 vjec. Paga e kenaqshme dhe kushte te mira pune. Ofrohet strehim dhe fjetja, Sarandë, Adresa: Drymades

Botuar më 20/05/2019

HOTEL MONARC Kërkon të punësojë Recepsionist

(M). Puna me turne 2 dhe 3. Ofrohet page e kenaqshme dhe kushte pune te mira Te interesuarit te dergojne CV me e-mail: ose te paraqitem me CV tek recepsionit, Adresa: Rr. "George W. Bush" & Blv "Zhan D’ark", Tiranë

Botuar më 20/05/2019

Hotel ne Himare Kërkon të punësojë Sanitare

Te kete eksperience pune ne hoteleri. Paga 45.000 leke. Te jete e shkathet, e komunikueshme dhe korrekte ne pune. Ushqim dhe strehim i siguruar. Ofrohen kushte shume te mira pune, Adresa: Himare

Botuar më 18/05/2019

Grand Hotel Kërkon të punësojë Kamarier

/ Banakier. Ti bej te dyja pozicionet. Te dijne gjuhen angleze., Tiranë, Adresa: Rr. Ismail Qemali

Botuar më 17/05/2019

Hotel Bristol Kërkon të punësojë Punonjese hoteli

(sanitare)., Adresa: Mbrapa Ish Ekspozites Shqiperia Sot, Rr. "Nikolla Jorgo"

Botuar më 17/05/2019

Hotele Relax Kërkon të punësojë Sanitare

Me eksperience pune ne Hoteleri. Paga 30.000 leke + sigurime, Adresa: Perballe Parlamentit, rr. "Xhorxh Bush"

Botuar më 17/05/2019

Capital Tirana Hotel Kërkon të punësojë Recepsioniste

Paga dhe kushte pune te kenaqshme, Adresa: Rruga Qemal Stafa

Botuar më 17/05/2019

Capital Tirana Hotel Kërkon të punësojë Pastruese

Paga dhe kushte pune te kenaqshme, Adresa: Rruga Qemal Stafa

Botuar më 17/05/2019