Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

HOTEL MONARC Kërkon të punësojë Kamarier/e restoranti

Ofrohet page e kenaqshme dhe kushte pune te mira Te interesuarit te dergojne CV me e-...

Botuar më 19/02/2019

HOTEL BREGDETAR Kërkon të punësojë Staf

Per sherbime animimi ne resorte bregdetare. Sherbimet perfshijne lojra dhe aktivitete per te rritur dhe femije. Kerkohen te rinj me aftesi shume te mira komunikuese, Adresa: Tirane, Durres, Shengjin

Botuar më 20/02/2019

Hotel Colosseo Tirana Kërkon të punësojë Kamarier/e

Bari. Ofrojme kushte optimale pune dhe ambjent serioz. Paga e kenaqshme, Tiranë

Botuar më 20/02/2019

HOTEL MONARC Kërkon të punësojë Kamarier/e restoranti

Ofrohet page e kenaqshme dhe kushte pune te mira Te interesuarit te dergojne CV me e-mail: ose te paraqitem me CV tek recepsionit, Adresa: Rr. "George W. Bush" & Blv "Zhan D’ark", Tiranë

Botuar më 19/02/2019

Grand Hotel Kërkon të punësojë Masazhatore

Me eksperience pune. Paga e kenaqshme. Kushte te mira pune, Tiranë, Adresa: Rr. Ismail Qemali

Botuar më 19/02/2019

Grand Hotel Kërkon të punësojë Kuzhinier/e

Me eksperience pune. Paga e kenaqshme. Kushte te mira pune, Tiranë, Adresa: Rr. Ismail Qemali

Botuar më 19/02/2019

Grand Hotel Kërkon të punësojë Recepsioniste

Mosha deri 30 vjeç. Me eksperience pune mbi 1 vit. Te komunikoje Anglisht, Italisht. Me eksperuience pune 1 vjeçare, Tiranë, Adresa: Rr. Ismail Qemali

Botuar më 19/02/2019

Hotel Bar Restorant Alba-Gert Kërkon të punësojë Kamarier/e

Te jete i disponueshem gjate periudhes prill-tetor, garantohet fjetja ne hotel dhe ushqimi afrohet falas, Paga e kenaqshme, Vlorë, Adresa: Orikum, Vlore

Botuar më 19/02/2019

HOTEL LUDI Kërkon të punësojë Sanitare

Turni I. Me eksperience pune. Mosha deri 45 vjeç. Paga 25.000 leke + siguracion. Kushte pune te kenaqshme, Adresa: Rr. “Siri Kodra”, prane Dispancerise, ngjitur me kryqezimin e Unazes

Botuar më 19/02/2019

SAVATOURS Kërkon të punësojë Data processing specialist

Paga: 50000-70000 leke |

Te kete eksperience: 2 vjet - 5 vjet, Arsimi: i larte, Gjuhet e huaja: anglisht, Programet kompjuterike: microsoft excel - microsoft office, - Diplome Universitare ne shkenca ekzakte - Mosha 25-40 vjec- I/e afte te punoje ne grup - Aftesi shume te mira komunikuese- Eksperienca te ngjashme perbejne avantazh per kandidatin, Adresa: rruga BRIGADA VIII

Botuar më 18/02/2019
50000-70000 leke

SAVATOURS Kërkon të punësojë Konsulent udhetimesh

Paga: 45000-60000 leke |

Te kete eksperience: 2 vjet - 5 vjet, Arsimi: i larte, Gjuhet e huaja: anglisht, Programet kompjuterike: microsoft office, - Aftesi shume te mira komunikuese- Aftesi te punojne ne grup dhe nen presion- 25-35 vjecDo kene perparesi kandidatet qe :1. Kane eksperienca pune te pakten 3 vjecare ne sektorin e turizmit2. Kane pasion te vecante per udhetimet, Adresa: rruga BRIGADA VIII

Botuar më 18/02/2019
45000-60000 leke